g.genov Отговорено 1 Октомври, 2015 Share Отговорено 1 Октомври, 2015 (Редактирано) Всичко написано от Вас говори за неодоволство от извършената покупка на дадения автомобил. Бъдете жив и здрав и вложете още 50000 лева някъде, но гледайте да сте доволен, от това което правите. Ако не е могла да спира колата движена с 140 или над 140км., как така пишете в сайта? Не се учудвам на множеството ПТП, щом може на много места да се кара с 140км. Това че на АМ е максимално допустимо да се кара с 140 не дава основание да се кара на прага на позволеното, а в нормалните страни, където все още карат таралясници на 10г. е позволено на АМ 120 до 130км."Гледайте да сте доволен" ... ? Чакай сега аз давам парите и този, който трябва да гледа да съм доволем съм не аз а този, който ги взима ... капиш? П.П. Шофьор съм от 95-та година и за първи път ми се наложи да си купя и зарядно за акумулатор ... при все, че карам най-скъпата кола която съм имал за 20 години. Апропо тя струва колкото всички коли, които съм имал взети заедно. Редактирано 1 Октомври, 2015 от g.genov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 1 Октомври, 2015 Share Отговорено 1 Октомври, 2015 Отдавна изместихте темата... Ако държите да продължавате да ви преместя коментарите в отделна тема? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BaiLamarin Отговорено 25 Октомври, 2015 Share Отговорено 25 Октомври, 2015 Колеги- мина ли делото? Какво установиха експертизите- след многото медиен шум темата странно затихна. Тука някой писа, трудно се чупила главина, спомена чугун. Изтръпнах. Това е доста отговорен детайл, натоварването му е голямо при това е предвиден да надживее автомобила по принцип. На въпросния модел как е решено конструктивно- модерните лагер-главини, или класическа главина със сменяем лагер? Не съм фен на китайските детайли, но вече и по скъпите марки основно такива се вграждат. Трудно ми е да повярвам, че може фабрично чак толкова калпаво нещо да се вгради. За това чакам развръзката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts