kra_kamenov Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Здравейте колеги за трети път имам проблем със датчика на раздатъчната кутия.Не мога да включвам бавните а само бързите,датчика отчита движение и не може да се включат бавните.Светят постоянно двете червени лампички на 4x4 някакви идеи да го оправя понеже два пъти го сменявам вече и е доста скъп.Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Migel Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Какъв тип е датчика - индуктивен, NC или NO.... Не е ли възможно да свържеш бутон вместо датчика. Когато спреш - натискаш бутона, превключваш на бавни пускаш бутона и караш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kra_kamenov Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Нямам представа и на мен това ми е въпроса дали може да се по българи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anton Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Колеги светна ми датчика и на мен ,можели някои да ми каже номера за да го потърся по моите канали ,от сервиза ми казаха един месец доставка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firediesel Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 И аз имах този проблем но го поръчах от китайчетата. Пристигна за около месец. Цената е около 10 USD. Номерът му е 44-08-640-001. За сега работи. Ето и линк към решение за изолиране на датчика, но при включване в движение пораженията може да са много http://www.chinamobil.ru/bb/viewtopic.php?p=956003#956003. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts