Jump to content

forteuropa

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Адрес:
    sofia
  • Карам:
    hover h5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

forteuropa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Само да добавя,че е хубаво ако се слага добавка да се покара колата примерно на околовръстното с по-висока скорост за да изчисти хубаво дюзите. Ако обаче е много въпросното вещество за което спомена колегата Kan4o добавката няма да помогне. Доколкото ми е известно дюзите ги чистят с ултразвук, може би трябва да проучиш къде го правят и да опиташ. Успех !
  2. Здравейте, да ви се похваля, че ми изчистиха грешката p1336 чрез обучение на компютъра. Сега колата се освещава по-динамична, не придърпва и не глъхне. Разходът също падна. За изчистването на грешката ми взеха 40 лв в един сервиз на горнобански път. Успех на всички.
  3. Здравейте и от мен. Доколкото знам грешката p1336се премахва, с обучение на на компютъра. Проблемът идва от датчика на коляновия вал, който трябва да се настрои по компютъра. Ето едно линкче, колегите който разбират руски, могат да го преведат, стига да искат. Когато я има тази грешка, колата работи в авариен режим по подразбиране. Колкото до газовата холандска уредба, която е най-вероятно AG SGI сервиз и софтуер в България няма Търсил съм навсякъде. Аз лично си я смених понеже имаше проблеми с нея.
  4. Проблемът е паднала циментация и заминали лагери на първичен вал..... Решението е друга скоростна кутия. Та ще съм благодарен на всякаква информация по този въпрос. Включително стават ли от друг модел кола скоростите ?
  5. Btw да питам също тампоните на горните носачи стават ли от Фронтера А ?
  6. Колеги включвам се и аз с едно питане. Имам Hover H3 4g64 мотора, и имам проблем с скоростната кутия, та въпросът ми е на този модел скоростите китайски ли са и има ли възможност да се заменят със скорости от друга джипка (проблемът ми е, че най вероятно е паднала циментацията и в момента колата звучи точно като старият ми москвич ). Aко някой има някакъв опит със скорости и подмяната/ремонтът им ще съм задължен ако го сподели
  7. Здравей колега и честита джипка Аз съм от една седмица също собственик на Hover Cuv и ще помагам с каквото мога. Първо за ключа, аз също съм с един ключ, и тъй като при мен няма чип в ключа обмислям да си поръчам следното нещо: https://www.alibaba.com/product-detail/IGNITION-LOCK-FULL-SPARE-PARTS-FOR_60518546616.html?spm=a2700.7724838.0.0.zlpPw6 вярвам че при теб също няма чип. Относно частите : Части има и то много въпросът е че са от различни модели коли и трябва да знаеш какво да търсиш. Окачването е главно от Frontera A Sport 2.0i кормилните накрайници са от Frontera B дисковите спирачки са от MItsubishi, но още не знам точно от кой модел. Скоро ще сменям дискове и ще пиша когато има яснота. За фаровете, може би ще минеш и с полиране, знам че има хора който правят чудеса с прегорели замаглени фарове. Успех ! P.S Дай снимки да я видим колата
  8. Здравейте и аз имам проблем с лагер на първичния вал, моля някой който го е сменял да каже от къде се коприва или сменя, става въпрос за италиянска H3ка Благодаря предварително
  9. Здравейте! Скоро си купих Hover CUV 2.4 внесен от Италия, чиято скоростна кутия започна да стърже силно от първа до трета предавка. Какъв ли е проблемът? Искам да имам идея преди да я заведа на ремонт... Ако се наложи смяна, някой знае ли колко струва нова кутия? Поздрави, Петър.
×
×
  • Създай нов...