Jump to content

green_energy

Members
 • Мнения

  13
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно green_energy

 • Ранг
  Member
 1. green_energy

  Наличност на C10

  В сайта на Great WAll global вече няма C10. Модела е спрян от производство.
 2. green_energy

  Наличност на C10

  C30 е пак същото ,само дето е по голяма и по конфортно въТре ... Колата, която исках да взимам е за фирма с данъчен кредит ... не виждам смисъл да се дават повече пари за нещо което ще върши същата работа...
 3. green_energy

  Наличност на C10

  Здравейте, Проявих голям интерес към C10 и се бях решил да взимам такава кола за нова година. Но от представителствата разбрах, че няма налични такива автомобили и ме съветват да разгледам другата гама автомобили C20R,C30. Не се знаело кога ще има C10 и дали ще има. Някой знае ли нещо по този въпрос?
 4. green_energy

  Реален разход за гориво на Voleex C10

  Колега, разхода ме впечатли!!! С какви километри си карал средно, ако помниш? На колко километра ти е колата?
 5. green_energy

  Реален разход за гориво на Voleex C10

  Някой друг да сподели разхода на бензин на Волекса? Защото видя 2 ма, които го споделиха... Искам да разбера поне още 2-3ма.
 6. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Скъпо ми се видя, защото цена от 250 лв за смяна на масло/маслен филтър и масло на скоростната кутия е нещо според мен скъпо... Като се има в предвид, че колата която поддържам се кара с 5w40 по цени от фирмата. Масло с работата 4 литра - 69 лв Маслен филтър - 11 лв Масло за скорости - общо 32лв работа за последното - 20лв. тотал: =132 лв. Колата ми е на 4 години.
 7. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  А питали ли сте в GW ? Нещо почвам да се замислям... Бях мн мераклия да взема таква кола,но прекалено мн недосмислици има Започвам с километража Багажника (затварянето) Хаотичната скоростна кутия Скъпата поддръжка
 8. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Не колега не съм карал автоматик ...тази снимка е от интернет!!!! Волекса беше син както повечето тестови които съм виждал... просто качих тази снимка, за да се види при вас дали е така или не е така.... Извинявам се,ако съм се изразил неправилно!!!
 9. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Здравейте, Колата, която я карах беше в представителството в Плевен... ще направя едно и във В.Търново да видя как е там положението. Това е снимка на волекс автоматик..... И на километража стерлката свети .... Така ли е при вас или при вас не свети?
 10. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Здравей, Колата ще е на фирма и предимно колите се карат с бензин/ дизел... Само една кола е нужна и просто не е нужно да се слага газ. При теб има ли проблема с километража и кое не се вижда,_че не разбрах в предните мнения? Гледах клипчета на волекс в интернет, но сякаш по километража всичко се вижда. Имам и друг въпрос. Как ти е генерацията, защото карах една тестова и нещо отзад около задния мост побръмкваше? Питах момчето с което бях в колата и той каза, че може защото е тестова да е удряна отдолу ?! :Х
 11. green_energy

  Обща за Voleex (off-topic от други теми)

  Здравейте, Можете ли да изпратите снимка на километража, кое не свети,за да направя разлика, защото четох коментари ,че не се вижда нещо, но не разбрах кое.... При покупка на такава кола какво да очаквам. Мисля да я взема без газова. На бензин какъв разход дава?
×