Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Определено е по пъргава,като я пуснах по инерция стига безкрай, разхода си е същия.
 3. Yesterday
 4. Ето снимки от руския форум.Аз лично реших да сложа нови амортисьори,но може да е в полза на колегите от форума.
 5. Last week
 6. Благодаря,за разход не се надявам,но поне едни железа по малко ще се въртят и се надявам да е по пъргава.
 7. Безаварийно ползване сега и разхода ще падне.
 8. Вече и аз със хъбове. AVM-428 оказаха се 28 шлици. Взех ги втора ръка от един китаец като моя за 180лв.(оказаха се почти нови) Просто ги монтирах и всичко е ок.(нямам моторче в предния диф. както при вас.) Все си мислех че при мен всичко е както при вас,но май не е точно така. Само на двигател сме еднакви...и може би по ходовата част някой чаркове. За сега задните барабани с ръчната спирачка са различни и предния диф се оказва без шейтана.
 9. Няма го като резервна част в представителството ,няма го и като номер на скицата.Тампон или (втулка) на ухото на амортисьора,но за мен е по скоро тампон защото е отлят със тръбичка по средата.Прочетох доста от руските сайтове,днес ще експериментирам по техен образец.Има два варианта,единия е с определен модел тампони от Лада Нива за заден амортисьор , но не тези често срещаните от две части.оказа Тампона е цял с тръбичка и е едно към едно с китайския ,лошото е,че в Монтана не го предлагат никъде ,а го има в сайт и магазин който е в Пловдив.Там условието за онлайн покупка е мин 20 лв. ,а тампоните к-кт са 5лв.Втория вариант е с тампони от ресьор на Москвич 408-412 и тръбички за тампони за Лада.Днес ще пробвам втория ,защото това го намерих налично.
 10. Крис не знам от какво стават но има една фирма дбк димитров, тампони има много, не само тампони де, та аз от там гледам първо като търся такива неща.
 11. Кое по точно наричаш тампон ето и скицата на аморт.https://hot-parts.ru/catalog/2710/191604/ посочи коя позицея е. Или тук https://китай-нн.рф/unitparts/details/36de884e-4b2d-4c46-9bf4-a92edfb42afd но май отделно от ама не се продават.
 12. Здравейте колеги,появи се едно леко чукане отпред и след преглед се установи ,че са тампони на предните амортисьори от долу.Не се предлагат в обслужващия сервиз като резервна част .Ако някой е сменял или знае от какво ще станат да пише .Не ми се дават пари за амортисьори.Благодаря предварително.
 13. Здравейте колеги! Някой да е успял да свърже медията с телефона си през USB ?
 14. Earlier
 15. Благодаря за отговорите ви!
 16. Ако помня правилно са 23 шлица, ама най добре брой, за да ти е опечена работата. И формата на зъба е от значение.
 17. Н3 и Н5 бензин 2,4 нямат,но при теб може и да има разлика. Най-добре свали капачката на главината и ги изброй за по-сигурно.
 18. Ето и един линк където има още доста инфо, разделени са на секции частите: http://www.chinamobil.ru/wiki/doku.php/great_wall:great_wall_hover:neoriginalnye_zapchasti
 19. с колко броя шлици са вашите хъбове?,и има ли разлика между Н3 и Н5.
 20. 21.Биалетка дясна- ADG085153. FEBI BILSTEIN 41648 21 Биалетка лява-ADG085152, FEBI BILSTEIN 41647 33.Преден амортис- KYB 344279-60лв Преден амортисьор 2 - KYB 344200 (высота 1:1 к «родным») Прикачам и файлове с резервни части, на който му трябват да си има четиво Неоригинални части GW 2.pdf Неоригинални части GW.pdf Още резервни части.docx Резервни части.docx
 21. Здравейте аз съм с Н6 на 65 0000 км .засега безпроблемна. Зимата само ми светна няколко пъти лампата за аербега.Разход средно около 7.5.
 22. Здравейте колеги, Трябва ми помощ за серийни номера при покупка на : предни и задни амортисьори + тампони и прахоуловители към тях. предна биаледка : Благодаря предварително.
 23. Здравей , нямаме идея още от какво е. Казват че търсят проблема....бил електрически според хората....пробвахме със смяна на бубината ... НЕ Е ТОВА. Имаш ли одея какво друго може да е
 24. Здравейте, Някой рециклирал ли е апаратите и ако да, какъв комплект ползвахте? Интересуват ме задните апарати, но и за предни ще е полезно. Поздрави
 25. Благодаря ти много за изчерпателния отговор ;))
 26. Благодаря ти !!! Чакам обаждане от сервиза. Някой да знае и да препоръча сервиз в Пловдив?
 27. ако имаш правилния модел и не ти е проблем го качи като инфо за форума
 28. Работи на три цилиндъра само или работи на четири,но няма мощност? А иначе за това което си попитал и ако съм те разбрал правилно: 1.хидравличен обтегач: Ако е нещо по ангренажа вероятно имаш прескочил зъб/и. Губи се синхрона в газоразпределението и от там липсата на мощност. Щом е в движение би трябвало да е нещо малко за сега,но не те съветвам да я юркаш в това състояние. 2.балансиращ вал: Балансиращия вал е ниско няма как да го чуваш в главата,а и от там двигателя тресе на ниски не чука. 3.цилиндър: От бутален болт не се губи компресия. При студен двигател се чува глухо чукане и колкото повече се затопля двигателя чукането става все по-отчетливо.
 29. Здравейте, от скоро имам Hover 5. 2,4 бензин. Може да се каже, че съм доволен. Чета много тук Форума и темите. Има много полезни съвети и се научава много. По темата : Вчера сутрин паля и се чува неприятно тракане, като че ли идва от горната част на двигателя. Сетих веднага маслото и продължава да не работи добре. Бях в 2 сервиза, едните казват нещо двигателя и искат отваряне, другия казва не е двигател. Няма мощност и каза че ще я погледне днес и ще каже. Но да се до питам и до вас Хидравличен оптегач?? Балансиращ вал??? Цилиндър?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...