Jump to content

green_energy

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

green_energy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. В сайта на Great WAll global вече няма C10. Модела е спрян от производство.
  2. C30 е пак същото ,само дето е по голяма и по конфортно въТре ... Колата, която исках да взимам е за фирма с данъчен кредит ... не виждам смисъл да се дават повече пари за нещо което ще върши същата работа...
  3. green_energy

    Наличност на C10

    Здравейте, Проявих голям интерес към C10 и се бях решил да взимам такава кола за нова година. Но от представителствата разбрах, че няма налични такива автомобили и ме съветват да разгледам другата гама автомобили C20R,C30. Не се знаело кога ще има C10 и дали ще има. Някой знае ли нещо по този въпрос?
  4. Колега, разхода ме впечатли!!! С какви километри си карал средно, ако помниш? На колко километра ти е колата?
  5. Някой друг да сподели разхода на бензин на Волекса? Защото видя 2 ма, които го споделиха... Искам да разбера поне още 2-3ма.
  6. Скъпо ми се видя, защото цена от 250 лв за смяна на масло/маслен филтър и масло на скоростната кутия е нещо според мен скъпо... Като се има в предвид, че колата която поддържам се кара с 5w40 по цени от фирмата. Масло с работата 4 литра - 69 лв Маслен филтър - 11 лв Масло за скорости - общо 32лв работа за последното - 20лв. тотал: =132 лв. Колата ми е на 4 години.
  7. А питали ли сте в GW ? Нещо почвам да се замислям... Бях мн мераклия да взема таква кола,но прекалено мн недосмислици има Започвам с километража Багажника (затварянето) Хаотичната скоростна кутия Скъпата поддръжка
  8. Не колега не съм карал автоматик ...тази снимка е от интернет!!!! Волекса беше син както повечето тестови които съм виждал... просто качих тази снимка, за да се види при вас дали е така или не е така.... Извинявам се,ако съм се изразил неправилно!!!
  9. Здравейте, Колата, която я карах беше в представителството в Плевен... ще направя едно и във В.Търново да видя как е там положението. Това е снимка на волекс автоматик..... И на километража стерлката свети .... Така ли е при вас или при вас не свети?
  10. Здравей, Колата ще е на фирма и предимно колите се карат с бензин/ дизел... Само една кола е нужна и просто не е нужно да се слага газ. При теб има ли проблема с километража и кое не се вижда,_че не разбрах в предните мнения? Гледах клипчета на волекс в интернет, но сякаш по километража всичко се вижда. Имам и друг въпрос. Как ти е генерацията, защото карах една тестова и нещо отзад около задния мост побръмкваше? Питах момчето с което бях в колата и той каза, че може защото е тестова да е удряна отдолу ?! :Х
  11. Здравейте, Можете ли да изпратите снимка на километража, кое не свети,за да направя разлика, защото четох коментари ,че не се вижда нещо, но не разбрах кое.... При покупка на такава кола какво да очаквам. Мисля да я взема без газова. На бензин какъв разход дава?
×
×
  • Създай нов...