Весислав Кангов Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 (edited) Здравейте, как да ви кажа незнам, откърти ми се стойката която държи бутилката добре че не бях на магистрала с детето в колата,бях на път и спрях в едно село при неизвестен майстор да помогне и той е завари по негов начин, на следващия ден отивам в Митвас за проверка, казват всичко е ОК?, след месец започва страшно дрънчене от зад, пак газовата нещо, пак в Митвас, този пьт проблема е голям, неква греда, лошото е че бях този път с детето, ми ако нещо беше станало? ИЗВОД: Хора по-дяволите, погледнете добре, кажете ще си платя ако трябва, живота на семейството ми е скьп! Лошото е че за другия сервиз отзивите са лоши. В момента колата е при тях, макар че се издъниха са големи, ще стане бавно, 'Господине ако желаете си разкарайте колата на ботевградско',е тва отговор ли е според вас, хем се дьним, хем големи? ЛИТЕКС ПРЕЦАКВАТЕ СЕ!!!!!!!БУТИЛКАТА Е СЛОЖЕНА ОТ ВАС!!!!!! МНОГО СЬМ РАЗОЧАРОВАН! Edited May 6, 2015 by Весислав Кангов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts