Steed5 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Здравейте. Имам странна може би дилема. Имам Стийд,бензинов, закупен януари 2012 на лизинг през "Интерлийз" от "Литекс моторс". В приложената към договора спецификация на пикапа е описано че конските сили са 136. Конските сили отразени в големия талон са 122 (93 киловата).Така е отразено в сайта им, а в тогавашния момент мощността бе 136 к.с. Чуденето ми е да ги нападам ли в съда и КЗП, защото според мен това е леко некоректно? Ако знаех реалната мощност можеше и да не го купя примерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipo_07 Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 136 к.с. беше Стийда с Евро 4. Вие явно сте закупил Евро 5 , който е сертифициран като 122 к.с. , но двете коли вървят еднакво - пробвал съм ги. Така че не сте загубил нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steed5 Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 Благодаря за мнението Ви. Сигурно е така,но принципно не е коректно да продаваш нещо с грешно описание. Особено такъв предмет като автомобил. Иначе съм доволен от пикапа и сервиза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts