Steed5 Публикувано 12 Февруари, 2015 Share Публикувано 12 Февруари, 2015 Здравейте. Имам странна може би дилема. Имам Стийд,бензинов, закупен януари 2012 на лизинг през "Интерлийз" от "Литекс моторс". В приложената към договора спецификация на пикапа е описано че конските сили са 136. Конските сили отразени в големия талон са 122 (93 киловата).Така е отразено в сайта им, а в тогавашния момент мощността бе 136 к.с. Чуденето ми е да ги нападам ли в съда и КЗП, защото според мен това е леко некоректно? Ако знаех реалната мощност можеше и да не го купя примерно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pipo_07 Отговорено 12 Февруари, 2015 Share Отговорено 12 Февруари, 2015 136 к.с. беше Стийда с Евро 4. Вие явно сте закупил Евро 5 , който е сертифициран като 122 к.с. , но двете коли вървят еднакво - пробвал съм ги. Така че не сте загубил нищо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steed5 Отговорено 13 Февруари, 2015 Автор Share Отговорено 13 Февруари, 2015 Благодаря за мнението Ви. Сигурно е така,но принципно не е коректно да продаваш нещо с грешно описание. Особено такъв предмет като автомобил. Иначе съм доволен от пикапа и сервиза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts