batjok Публикувано 29 Ноември, 2014 Share Публикувано 29 Ноември, 2014 Здравейте,имам желание да си закупя GREAT WALL HOVER 2.4 i ,2008 г. внос от Италия , но се притеснявам за намирането на резервни части. Интересува ме как стои въпроса с резервните части , намират ли се лесно.Вече знам,че двигател и скоростна кутия и раздатка е от митсубиши L200, но за ходовата част, окачване отпред и отзад никой не споменава нищо.Моля някой собственик на такъв автомобил ако има информация от какъв автомобил частите са взаимозаменяеми да сподели.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 29 Ноември, 2014 Share Отговорено 29 Ноември, 2014 Здравей колега,аз карам такъв джип и да ти кажа части по ходовата част се намират части. Предните дискове ставаха от Мицубиши, задните тампони на стабилизиращите щанги също се намират те стават от Исузо Тропер,вчера смених ремъци и ролки- два агренажни(един малък и един голям) две оптяжни ролки и една паразитна и всичко това ми струваше 182лв - има и един оптегач на самите ролки който струва 256лв. Това са проверени цени в фирма Ауто + . Не се притеснявай а харесвай си едни джип и скачай смело, колата е доста добра и много проходима.Ще се радвам скоро да се похвалиш като собственик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
batjok Отговорено 29 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 29 Ноември, 2014 Благодаря за полезната информация.Задължително ли се сменя този оптегач на ролките? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 30 Ноември, 2014 Share Отговорено 30 Ноември, 2014 Ами казват,че е хубаво, но това може да го прецени само майстора и човек който разбира от тези двигатели Аз лично мисля да го сменя на следващата смяна на ремъците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts