st.videv Отговорено 24 Април, 2013 Share Отговорено 24 Април, 2013 (Редактирано) Масления в зависимост от производителя трябва да е от 7-14 лева.и да не го плащаш, колкото до тия 120-130 лева много са- това е маслото + филтрите.Ето отговора от Митвас: Здравейте г-н Видев, приложено Ви изпращаме оферта за частите и ремонта на вашия автомобил. По точка №3 обслужването ви е на 60 000км. Сменя се маслен, въздушен, горивен филтър (филтър купе няма), двг масло, масло скорости и хидравлика, свещи (описани са в офертата). По точка №4 ангренажа се сменя на 90 000км , за ваша информация съм ги включила в офертата (труда ще е около 100лв). По точка №5 джантите са само алуминиеви. Виж в офертата и то с кастрол и трите филтъра е към 110 лева...Дигни им скандал Oferta_SO12547.pdf Редактирано 24 Април, 2013 от st.videv 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 24 Април, 2013 Share Отговорено 24 Април, 2013 st.videv Златен да си!!! Аз цел ден мися кви филтри ще ми слагат. И аз съм в Митвас ,значи да приемем ,че цените са стандартни не си включвам отстъпката,значи въздушен филтър-24,46лв ,горивен филтър-9,17лв,да кажем ,че ще ме принудят да си платя и масления филтър-11лв всичко общо=44,63лв за материали. И като гледам колко са ти писал за ставка труд 2,6ч по 32,5лв= 84,5лв. И от тука следвааааааааааа......44,63+84,5=129,13лв е па те не са ме излъгали,казаУи са ми точно !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 24 Април, 2013 Share Отговорено 24 Април, 2013 Приятелю, утре ги сложи на мястото им. Масло и маслен филтър от тях и нека да е 10В40 идва лято/зависи кога ще ги навъртиш другите 15 к км/ и така за това е форума да си помагаме... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts