Stanimir 88 Публикувано 5 Септември, 2022 Share Публикувано 5 Септември, 2022 Здравей те, Днес ми излезе грешка p0141 което като проверих е втора ламбда сонда! Проблем ли еда карам така докато намеря нова да я сменя? Къде мога да закупя такава за hover h5? Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 5 Септември, 2022 Share Отговорено 5 Септември, 2022 При мен започва да харчи много стига до 25литра на 100 километра. Взех от алито тандер не познават парите искаха ми 270 лева. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stanimir 88 Отговорено 6 Септември, 2022 Автор Share Отговорено 6 Септември, 2022 Преди 19 часа, Мариян написа: При мен започва да харчи много стига до 25литра на 100 километра. Взех от алито тандер не познават парите искаха ми 270 лева. Благодаря колега, Смяната мога ли сам да я извърша или в сервиз трябва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 6 Септември, 2022 Share Отговорено 6 Септември, 2022 Можеш на удобно място е. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts