Mitaka75 Публикувано 15 Април, 2022 Share Публикувано 15 Април, 2022 Здравейте колеги.Изчезнаха ми габаритите отпред и отзат.Проверих бутоните няма изгорели.Въпроса ми е да не са към някое реле.Ако е така кое по-точно е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitaka75 Отговорено 15 Април, 2022 Автор Share Отговорено 15 Април, 2022 Никой нищо ли няма да сподели? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitaka75 Отговорено 15 Април, 2022 Автор Share Отговорено 15 Април, 2022 Хора помагай те че в неделя ще дърпам каравана и ми трябват габарити. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 16 Април, 2022 Share Отговорено 16 Април, 2022 100% има реле, обаче не зная кое е. Ще потърся. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 16 Април, 2022 Share Отговорено 16 Април, 2022 Това реле 3735020-K00-C2 отговаря за няколко неща включително и светлините. Води се 40А провери го. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mitaka75 Отговорено 16 Април, 2022 Автор Share Отговорено 16 Април, 2022 Ок.Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 17 Април, 2022 Share Отговорено 17 Април, 2022 Ако си свързал електрически вериги към ремарке/каравана, ги провери за късо. Контролера следи натоварването на веригата, ако отчете повишена консумация - гаси захранването... Може да се случи и ако си сложил по-мощни крушки на габарита на предните фарове... случва се с някои диодни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts