Krasimir $$ Публикувано 15 Юни, 2021 Share Публикувано 15 Юни, 2021 4х4 не иска да изключи от бутоните.Става въпрос за Hover5 включих на 4H и не мога да го изключа,наложи се да махна кардана отпред за да се прибера.Съмнява ме ШМ но не съм сигурен.Някой може ли да даде съвет.Искам да се свържа с колегатаNORK.Ако може да ми прати номера си,че той е от Варна а аз дъб близо до Варна и може да отскоча за съвет.Ще съм благодарен и на другите ако ми дадете съвет или решение на проблема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 17 Юни, 2021 Share Отговорено 17 Юни, 2021 Имаш лс от 2 дена. Относно работата на двойното задвижване твоя човек е Краси от Добрич. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir $$ Отговорено 27 Юни, 2021 Автор Share Отговорено 27 Юни, 2021 Проблема с 4х4 е решен.Датчик на раздатката-40лв.и всичко работи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 28 Юни, 2021 Share Отговорено 28 Юни, 2021 Честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts