tishkov86 Публикувано 4 Юли, 2012 Share Публикувано 4 Юли, 2012 здравейте от вчера съм горд собственик! и още от първия ден ми изникнаха проблеми.. когато карам на газ нещо колата много мудно отлепя по нагорнища и даже някой път почва да придърпва... и другото- при само каране се чува някакво виене и немога да разбера от какво е.. ако има някой запознат с проблема да ми пише.аз съм от вт и ми се струва че тук майсторите от сервиза не са много в час с грейт уолите и поне да ги насоча към нещо конкретно! мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 4 Юли, 2012 Share Отговорено 4 Юли, 2012 Виенето е от помпата в газовата бутилка, придърпването е от включването/изключването на климатика ... а това дето мудно отлепя вече е друга бира ... явно е някаква настройка на ГИ или нещо има проблем самото газово! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 5 Юли, 2012 Share Отговорено 5 Юли, 2012 здравейте от вчера съм горд собственик! и още от първия ден ми изникнаха проблеми.. когато карам на газ нещо колата много мудно отлепя по нагорнища и даже някой път почва да придърпва... и другото- при само каране се чува някакво виене и немога да разбера от какво е.. ако има някой запознат с проблема да ми пише.аз съм от вт и ми се струва че тук майсторите от сервиза не са много в час с грейт уолите и поне да ги насоча към нещо конкретно! мерси предварително Привет. Честито за придобивката. Имаше някъде във форума един колега, който се оплака от подобни проблеми. И наистина май беше свързано с настройката на ГУ. Доколкото си спомням проблемите бяха отстранени доста бързо. Потърси във форумите за ГУ (монтиране ...или другите такива). Дано и споменатия колега види темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stylius1 Отговорено 5 Юли, 2012 Share Отговорено 5 Юли, 2012 А защо не отидеш в сервиза, колега Нека момчетата да си го проверят и ако има някаква неизправност, да го отремонтират по гаранция. Много ми е странно, защо всеки първо пита във форума и чак след това ходи в оторизирания сервиз. Аз до сега не съм чул на някой колата да му се е оправила във форума!!! Поздрави. ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts