ZdravkoZdravkov 2 Posted April 17, 2012 (edited) Здравейте, Благодарение на жена ми, получихме един Voleex C10. Използвах момента да направя едно любителско рекламно клипче Това което пускам е само суровата заставка. Естествено качеството няма да е някакво супер, но се надявам да ви е забавно. А до няколко дни, ще пусна обработената версия заедно с краткото представяне и мнение за това кое ми е харесало през тези 700 километра обикаляне с него. Edited April 17, 2012 by Здравко 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PiMPi 0 Posted April 17, 2012 Готино е клипчето, гледам пише тест автомобил на него - сигурно сте взели някой от тестовите автомобили та исках да попитам те на по-ниска цена ли са ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
бат'Бойко 8 Posted April 17, 2012 Взели са го за велигденските празници. От промоцията на Литекс Моторс. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZdravkoZdravkov 2 Posted April 17, 2012 Точно от промоцията за великденските празници е Жената ходи на тест-драйв и после и го дадоха за Великден от Mitvas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boy3M 2 Posted April 18, 2012 Хубаво клипче сте направили,браво! Има дори и моменти с професионална насоченост. Имали сте и късмета да си го покарате.Какви са впечатленията като поведение на пътя? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZdravkoZdravkov 2 Posted April 20, 2012 Като цяло много добри. Имам няколко дребни забележки, по скоро в аспект на преживяване а не по отношение на качество. Шумната задна чистачка, това, че при гасене и палене ми стартира песните от USB флашката от първата песен а не от там където съм спрял, и май това е Иначе има супер удобна возия, много голямо разстояние от главата до тавана (аз съм 180 см), доста е повратливо и добре се справя с нашите пътища. Като цяло имам доста положително мнение за този автомобил. Вярно има някой компромиси но те са именно за постигане на оптимална цена. Но за градски автомобил е повече от добър! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites