Jump to content

Любителско клипче на Voleex C10

ZdravkoZdravkov
 Share

Recommended Posts

Здравейте,

Благодарение на жена ми, получихме един Voleex C10. Използвах момента да направя едно любителско рекламно клипче :)

Това което пускам е само суровата заставка. Естествено качеството няма да е някакво супер, но се надявам да ви е забавно.

А до няколко дни, ще пусна обработената версия заедно с краткото представяне и мнение за това кое ми е харесало през тези 700 километра обикаляне с него.

Edited by Здравко
  • Upvote 1

Готино е клипчето, гледам пише тест автомобил на него - сигурно сте взели някой от тестовите автомобили та исках да попитам те на по-ниска цена ли са ?

Хубаво клипче сте направили,браво!

Има дори и моменти с професионална насоченост.

Имали сте и късмета да си го покарате.Какви са впечатленията като поведение на пътя?

Като цяло много добри. Имам няколко дребни забележки, по скоро в аспект на преживяване а не по отношение на качество.

Шумната задна чистачка, това, че при гасене и палене ми стартира песните от USB флашката от първата песен а не от там където съм спрял, и май това е:)

Иначе има супер удобна возия, много голямо разстояние от главата до тавана (аз съм 180 см), доста е повратливо и добре се справя с нашите пътища.

Като цяло имам доста положително мнение за този автомобил. Вярно има някой компромиси но те са именно за постигане на оптимална цена.

Но за градски автомобил е повече от добър!

• Upvote 1