ivoachov69 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 (edited) интересно ми е да споделя, че по време на празничите дни видях ДВА H3, единия през "Ярема" посока софия-поповяне - самоковско, другия на бул. "Цар Борис" зави към павлово, и двата черни, изглеждаха много добре и по-нищо не отстъпваха на визията на други модерни SUV-та по нашите пътища. Така,че ако има някой собственик на такъв джип нека сподели...., между другото разгледах нещата , в италия се продават поне от 2007, знам, че производството на този модел е от 2006, мотора пак е на мицубиши, а цената на старо.............. http://www.autoscout...px?id=212439850 изкушавам се Edited April 16, 2012 by ivoachov69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ванкоти Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Аз си купих тази седмица HOVER SL 2009.още нямам кой знае какви впечатления.Разход на газ смесено каране ми даде 15л.Обаче за моя изненада двигателя се оказа с ремък,и не знам на какви други автомобили е монтиран за да търся части.Например по номера на въздушния филтър излезе за този модел,а го няма и не знам какъв заместител да търся.иначе колата е добра ,стабилна в завоите ,но малко тромава което е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts