ivoachov69 Публикувано 16 Април, 2012 Share Публикувано 16 Април, 2012 (Редактирано) интересно ми е да споделя, че по време на празничите дни видях ДВА H3, единия през "Ярема" посока софия-поповяне - самоковско, другия на бул. "Цар Борис" зави към павлово, и двата черни, изглеждаха много добре и по-нищо не отстъпваха на визията на други модерни SUV-та по нашите пътища. Така,че ако има някой собственик на такъв джип нека сподели...., между другото разгледах нещата , в италия се продават поне от 2007, знам, че производството на този модел е от 2006, мотора пак е на мицубиши, а цената на старо.............. http://www.autoscout...px?id=212439850 изкушавам се Редактирано 16 Април, 2012 от ivoachov69 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ванкоти Отговорено 4 Юли, 2012 Share Отговорено 4 Юли, 2012 Аз си купих тази седмица HOVER SL 2009.още нямам кой знае какви впечатления.Разход на газ смесено каране ми даде 15л.Обаче за моя изненада двигателя се оказа с ремък,и не знам на какви други автомобили е монтиран за да търся части.Например по номера на въздушния филтър излезе за този модел,а го няма и не знам какъв заместител да търся.иначе колата е добра ,стабилна в завоите ,но малко тромава което е нормално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts