Jump to content
Sign in to follow this  
leo6666

Покупка на Н3 или Н5

Recommended Posts

Здравейте колеги харесват ми Hover-ите.Високи,големи,евтини и изглеждат проходими.Но никога не съм имал и карал джип.Много рядко ще се вкарва в макадам(основно за риболов).Може би 95 процента от пътя ще е асвалт.Бихте ли помогнали със съвет.Кой като година и модел би бил по полезен.До около 8-9000 лв.Има нещо на което да се обърне внимание при оглед.Както и коя модификация е по безпроблемна.(Досега карам само оригинални японски сглобки автомобили) И не че немога,но бил се радвал по малко да се плескам.Харесват ми и че са на газ.А по съвременните япончета не я харесват.Има ли голяма разлика в подръжката и горенето м/у 4х4 и 2х4 моделите.Благодаря Ви предварително.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Като цяло машината е доста здрава, избираш последния модел 2013 май беше, отиваш в най-близкия сервиз на марката да го качат на криковете и да проверят диференциали и т.н. Отделно проверка на 4х4 дали включва правилно, те ще ти обяснят всичко.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Механично почти нямат разлика Н3 и Н5. Основното е в интериора и предният капак. Въпрос на предпочитание е как да се включва 4х4 ръчно или чрез копче. Мотора носи на газ и макар да се усеща леко маломощен не е така, включиш ли бавните минава почти от всякъде стига да си подготвен. На асвалт визията е добре, но не е за високи скорости, ако искаш изтребител не е твоята кола.

П.п: Ако си се загледал в Н3 моята ще е обявявам скоро, че ми е малка вече🥴 Ще търся нещо със 7места да мога да събера домочадието....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...