Jump to content

Анулиране на наказателни точки


Говедо
 Share

Recommended Posts

Поради това че администраторите и модераторите имат множество задължения, възможно е след изтичането на 6-месечният срок на наказателните точки на даден потребител те да не са ги премахнали. Това именно е и целта на тази тема - нека, всеки потребител който има изтекъл срок на наказание да помоли тук администрацията за анулирането им.

Link to comment
Share on other sites

Може ли малко разяснение за наказателните точки - в какво се изразяват. От т.8 от правилата само се споменават и няма пълно инфо за тях. Кога потребител получава наказателни точки (предполагам, ако неспазва горните седем правила)? Когато има наказателни точки и по нещо ограничен ли е в ползването на форума? И т.н. ...

Edited by Любомир
Link to comment
Share on other sites

Всеки потребител може да получи до 10 точки преди да получи едноседмичен бан. Наказателните точки не ограничават използването на форума по никакъв начин. Логично, натрупването на 10 и последвалият едноседмичен бан - ограничават достъпа на съответния потребител до форума.

Количеството точки (предупредително ниво в проценти) е видно в лентата под "Предупреждения" (под аватара на потребителя). Точките се увеличават именно за нарушаване на някое от правилата, като количеството точки давани за нарушение се преценява от модератор или администратор и зависи от типа, честотата и сериозността на нашушенията. Съществува набор ръководещ раздаването им, но той, както е редно е достъпен само за модератори и администратори.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...