jeko Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 Здравейте колеги, интересува ме дали някой от вас вече кара своя GW с газова уредба и какви са впечатленията?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elsti Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 аз и имам 320км за седмица от тях 160км са извън града, а 120 са 4х4 това е пробег с едно зареждане от 55л Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeko Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 аз и имам 320км за седмица от тях 160км са извън града, а 120 са 4х4 това е пробег с едно зареждане от 55л Това газова уредба стечна фаза ли е ? Директно на газ ли палиш колата или трябва да поработи на бензин и след това превключва на газ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjtoshev Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Здравейте, колеги. Имам волекс от около месец и вече го карам ина газ. С първото зареждане 40 л газ минах 370 км смесено каране.Но тогава се улучиха и снежните дни и доста км съм ги минал само на 2 и 3 предавка.Общо взето за сега съм доволен от колата.Минах вече 1100 км 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koseto31 Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Честито !!! Може ли да пратиш няколко снимки на ГУ. Благодарим предварително и без аварийно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjtoshev Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 В момента съм след операция и все още ми е трудно придвижването.След няколко дни ще ударя едно фото и ще ги пусна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeko Posted February 28, 2012 Author Share Posted February 28, 2012 Здравейте колеги, ако някой има монтирана вече газово на Волекс ,да сподели мнение,впечатления и снимки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts