jeko Публикувано 18 Февруари, 2012 Share Публикувано 18 Февруари, 2012 Здравейте колеги, интересува ме дали някой от вас вече кара своя GW с газова уредба и какви са впечатленията?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elsti Отговорено 18 Февруари, 2012 Share Отговорено 18 Февруари, 2012 аз и имам 320км за седмица от тях 160км са извън града, а 120 са 4х4 това е пробег с едно зареждане от 55л Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 19 Февруари, 2012 Автор Share Отговорено 19 Февруари, 2012 аз и имам 320км за седмица от тях 160км са извън града, а 120 са 4х4 това е пробег с едно зареждане от 55л Това газова уредба стечна фаза ли е ? Директно на газ ли палиш колата или трябва да поработи на бензин и след това превключва на газ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tjtoshev Отговорено 21 Февруари, 2012 Share Отговорено 21 Февруари, 2012 Здравейте, колеги. Имам волекс от около месец и вече го карам ина газ. С първото зареждане 40 л газ минах 370 км смесено каране.Но тогава се улучиха и снежните дни и доста км съм ги минал само на 2 и 3 предавка.Общо взето за сега съм доволен от колата.Минах вече 1100 км 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koseto31 Отговорено 21 Февруари, 2012 Share Отговорено 21 Февруари, 2012 Честито !!! Може ли да пратиш няколко снимки на ГУ. Благодарим предварително и без аварийно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tjtoshev Отговорено 21 Февруари, 2012 Share Отговорено 21 Февруари, 2012 В момента съм след операция и все още ми е трудно придвижването.След няколко дни ще ударя едно фото и ще ги пусна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 28 Февруари, 2012 Автор Share Отговорено 28 Февруари, 2012 Здравейте колеги, ако някой има монтирана вече газово на Волекс ,да сподели мнение,впечатления и снимки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts