hett Публикувано 2 Февруари, 2012 Share Публикувано 2 Февруари, 2012 (Редактирано) Здравейте, не видях друга такава тема и за това пускам нова. Интересува ме системата 4x4 на Steed 5. И по-точно дали може да се кара постоянно на 4-High - дори и при сух път? Питам, защото имам опит от друг автомобил с т.нар. "part-time 4x4" и раздадъчна кутия, който поради липсата на междинен диференциал (не съм 100% сигурен дали точно това е причината) позволява каране на 4x4 само на мокри, кални, снежни или заледени настилки. Карането на сух път не е препоръчително. Та идеята е дали и при Steed 5 е така? Редактирано 2 Февруари, 2012 от hett Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 2 Февруари, 2012 Share Отговорено 2 Февруари, 2012 Точно така е и при Steed. Системата е part-time, деференциалите са с пълно заключване, без междинен и не е разумно да караш на сух път в 4H режим. Тук е обсъждан на дълго и на широко 4x4 режима на пикапа, както и много други негови аспекти. Бих те посъветвал да прочетеш темата, ако се интересуваш сериозно за покупка: http://forums.gwm-bg...B8%D1%8F-steed/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlos7ar Отговорено 3 Февруари, 2012 Share Отговорено 3 Февруари, 2012 В раздела на Ховър има тема " каране на 4Н " прочети там системата при пикапът е същата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts