Ivanov84 Публикувано 8 Май, 2020 Share Публикувано 8 Май, 2020 Здравейте, от скоро имам Hover 5. 2,4 бензин. Може да се каже, че съм доволен. Чета много тук Форума и темите. Има много полезни съвети и се научава много. По темата : Вчера сутрин паля и се чува неприятно тракане, като че ли идва от горната част на двигателя. Сетих веднага маслото и продължава да не работи добре. Бях в 2 сервиза, едните казват нещо двигателя и искат отваряне, другия казва не е двигател. Няма мощност и каза че ще я погледне днес и ще каже. Но да се до питам и до вас Хидравличен оптегач?? Балансиращ вал??? Цилиндър? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 8 Май, 2020 Share Отговорено 8 Май, 2020 (Редактирано) Работи на три цилиндъра само или работи на четири,но няма мощност? А иначе за това което си попитал и ако съм те разбрал правилно: 1.хидравличен обтегач: Ако е нещо по ангренажа вероятно имаш прескочил зъб/и. Губи се синхрона в газоразпределението и от там липсата на мощност. Щом е в движение би трябвало да е нещо малко за сега,но не те съветвам да я юркаш в това състояние. 2.балансиращ вал: Балансиращия вал е ниско няма как да го чуваш в главата,а и от там двигателя тресе на ниски не чука. 3.цилиндър: От бутален болт не се губи компресия. При студен двигател се чува глухо чукане и колкото повече се затопля двигателя чукането става все по-отчетливо. Редактирано 8 Май, 2020 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanov84 Отговорено 8 Май, 2020 Автор Share Отговорено 8 Май, 2020 Благодаря ти !!! Чакам обаждане от сервиза. Някой да знае и да препоръча сервиз в Пловдив? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanov84 Отговорено 11 Май, 2020 Автор Share Отговорено 11 Май, 2020 Здравей , нямаме идея още от какво е. Казват че търсят проблема....бил електрически според хората....пробвахме със смяна на бубината ... НЕ Е ТОВА. Имаш ли одея какво друго може да е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts