Andro Публикувано 6 Януари, 2020 Share Публикувано 6 Януари, 2020 Здравейте колеги...немога да намеря предни карета външни...става въпрос за h3 ...2008 г. 2.4 ...Питах в Митвас,но казаха че нямат части за h3...и не знаят дали стават от h5...Ако някой е купувал и сменявал ще съм благодарен да сподели... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 6 Януари, 2020 Share Отговорено 6 Януари, 2020 (Редактирано) Здрасти Андро, на бастуните от Митвас им кажи да си научат марките които дистрибутират. Каретата от H3 и H5 са еднакви. Разлика има в H3 с фейслифта. Само кажи дали ти си видял че ти хрупа карето или някой майстор ти препоръчва? Щото за да ги прецака човек тия карета трябва да се постарае бая, да няма грес, да е заминал маншон и т.н. Аз моето добиче с 32 инча гуми го търкалям вече 3та година, смених каре само щото се ударих в едно дърво и скъсах полуоската на две. Това което търсиш е каре с външни 17 шлици ( на главината ). Аз взех втора ръка от олх, има доста грейт уол на части в момента. Иначе нови това са номерата: Lynx CO-3801 PANDAparts ISU-06 Aywi Parts AW1510055 Asva ISZ06 - това го има на нашия пазар, другите са руски. Hdk IS-06 Поздрави, Венци Редактирано 6 Януари, 2020 от vencibull 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Andro Отговорено 6 Януари, 2020 Автор Share Отговорено 6 Януари, 2020 Благодаря Венци за бързия отговор...като включа предното и навия ляв ,така силно щрака пред разпадане...за това мисля че е външно каре... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 6 Януари, 2020 Share Отговорено 6 Януари, 2020 Легни под колата, щом при ляв пука най вероятно е дясно каре, виж му маншона как е, ако е сцепен свали го, виж кво се случва, ако е здраво само слагаш нов маншон и обилно грес и си готов. Може и да си е заминало, но на кола със задно да умре каре от нормално каране е трудно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Andro Отговорено 7 Юли, 2021 Автор Share Отговорено 7 Юли, 2021 Здравей Венци ...смених карето благодарение на твоите кодове,но сега се разби дясното ,и по същия номер взехме каре обаче има разлика във броя на шлиците откъм полуоската...на дясното трябва да са 25 на 17...имаш ли информация за други каталожни номера или от какво става...благодаря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts