stm Публикувано 29 Ноември, 2017 Share Публикувано 29 Ноември, 2017 Здравейте , откакто застудя усещам че нещо парното не е както трябва според мен ...Има си парно но трябва копчето да е завъртяно на максимума градуси към топлото за да се усеща както трябва топлината Нямам подходящ термометър за да измеря , но имам усещането че регулирането по градуси не е ефективно когато е на парно Дали е на 18-20 , 22 , 25 или 28 градуса ми се струва че все еднаква температура духа . Завътя ли на 32 идва яко топлото (без да се вклщчва компресора на климатика ) Намерих тази тема : http://www.hover-club.ru/forum/topic30757.html Според вас , дали там ми е проблема ? Погледнах през процепите за въздуга , светхан с фенерче , вижда се че има прах вътре Какво е вашето мнение ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 30 Ноември, 2017 Share Отговорено 30 Ноември, 2017 Това което е описано в руската тема е много логично и реално,а дали е така......!? При мен ефекта е същия от скоро. Карам на 32 градуса без вентилатор т.е. само на обдухване и ме устройва на този етап. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 30 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 30 Ноември, 2017 Така , значи стваме двама колега Krasimirr ... Сега въпроса е които има първи от нас време да направи процедурата описана в руската тема да даде инфо има ли ефект (също ако има нещо по специфично при разлобяването , неописано в темата ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 30 Ноември, 2017 Share Отговорено 30 Ноември, 2017 едва ли сме само двама и ако някой даде инфо къде е този датчик с въпросния вентилатор ще го разфасовам таблото за бройки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 30 Ноември, 2017 Автор Share Отговорено 30 Ноември, 2017 Ако правилно съм разбрал от клипа , датчика е навътре зад отворите за преминаване на въздуха , отоворите са тоно под копчето AUTO за регулиране на температурата м като погледнеш и светнеш с фенерче , навътре мисля че точно този датчик се вижда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 7 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 7 Февруари, 2018 Да ви кажа какво се случи при мен.Нямах време да разглобявам и с една прахосмукачка на една автомивка изсмуках каквото можах през отвора ,поиграх си малко . След тази интервенция регулирането на температурата е ОК ,явно е било замърсено с прах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts