vencibull Публикувано 7 Септември, 2017 Share Публикувано 7 Септември, 2017 Здравейте колеги, моля някой ако има хувър с 2.5tci двигател да пише или да дрънне един телефон 0894 26 81 82. Да обменяме опит и знания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mihailtu Отговорено 8 Септември, 2017 Share Отговорено 8 Септември, 2017 Здравей, а от къде се сдоби? Това е дизеловият двигател, нали? В началото на годината имше един в мобилето на около 50 000 км. Много ми хареса, но се въздържах заради двигателя,че си е екзотичен! Някакви впечатления може ли да споделиш! Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 9 Септември, 2017 Автор Share Отговорено 9 Септември, 2017 Здрасти, същия е този от мобилето, вече е на 64 хил. и съм много доволен - доста се возиме по горите и до сега не сме имали ядове. Колкото до двигателя, в голяма част е съвместим с 2.8тд на фронтера и 3.1 дизел на трупъра ( например ангренажния комплект е съвместим ) филтри като на трупъра и т.н. Като цяло мога да кажа че за в гората е за предпочитане от бензинов - доста по-голям въртящ момент ( с power box съм и е около 400nm ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts