orionbg Публикувано 30 Май, 2017 Share Публикувано 30 Май, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, Един въпрос имам: Тези наши Китайско/Български возила имат ли усилватели в антените си както на VW, AUDI и други? Питам защото на гореизброените марки усилвателя се захранва от 12V през кабела на антената и стоковите им радиа/мултимедии и тн, подават напрежението през буксата директно. Обаче ако си купиш афтърмаркет дрънкалка, трябва да се монтира една малка джиджавка през която се свързва буксата за антената с 12V. От както си смених мултимедията на Н6-то, радио сигнала ми е доста слаб... в града е почети ОК, но мръдна ли малко извън и някои станции, които преди си бяха ОК, сега се губят тотално... Редактирано 30 Май, 2017 от orionbg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 26 Януари, 2018 Share Отговорено 26 Януари, 2018 Въобще Н-5 има ли външна антена и ако има то къде се намира.FM станциите ми се губят след Витиня. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts