g.genov Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Моля, помагайте! Някой знае ли как се сменя батерия на дистанционното на H6 и евентуално какъв модел е тя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lahesio Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Честно казано не знам. Аз също се чудих и накрая звъннах в един от оторизираните сервизи и ми я смениха на момента - е все пак е въпрос да се мине през тях. Цената по спомен беше около 5-6лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.genov Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Пеоблема ми е, че в момента оторизиран сервиз имам на 35 километра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 (edited) Батерията е CR2032 а се отваря по следният начин: 1. Вадиш резервният ключ. 2. Отгоре (на мястото на ключа) ще видиш едно малко процепче като за плоска отвертка. Точно по средата е. 3. Ръгаш (леко) с една плоска отвертка и се раздела на две части дистанционното. Само внимавай да не се разхвърчат части че всяка е сама за себе си. Отне ми 30 секунди цялата операция. Между другото интересен лаптоп ASUS Republic Of Gamers.... Edited January 12, 2017 by orionbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.genov Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 Благодаря за отговора утре отивам да купя батерия и да действам. Иначе лаптопа ми е 5-ти поред и за пръв път съм доволен, много здрав и голямо животно. Republic Of Gamers няма нищо общо с GW .... като качество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.genov Posted January 12, 2017 Author Share Posted January 12, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Да колега това е отворчето. Аз смених батерията преди месец. Точно това е модела както е написал колегата orionbg. Като го отваряш запомни как е поставена батерията за да не обърнеш полюсите. Не е сложно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Същото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts