g.genov Публикувано 11 Януари, 2017 Share Публикувано 11 Януари, 2017 Моля, помагайте! Някой знае ли как се сменя батерия на дистанционното на H6 и евентуално какъв модел е тя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lahesio Отговорено 11 Януари, 2017 Share Отговорено 11 Януари, 2017 Честно казано не знам. Аз също се чудих и накрая звъннах в един от оторизираните сервизи и ми я смениха на момента - е все пак е въпрос да се мине през тях. Цената по спомен беше около 5-6лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 12 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 12 Януари, 2017 Пеоблема ми е, че в момента оторизиран сервиз имам на 35 километра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 12 Януари, 2017 Share Отговорено 12 Януари, 2017 (Редактирано) Батерията е CR2032 а се отваря по следният начин: 1. Вадиш резервният ключ. 2. Отгоре (на мястото на ключа) ще видиш едно малко процепче като за плоска отвертка. Точно по средата е. 3. Ръгаш (леко) с една плоска отвертка и се раздела на две части дистанционното. Само внимавай да не се разхвърчат части че всяка е сама за себе си. Отне ми 30 секунди цялата операция. Между другото интересен лаптоп ASUS Republic Of Gamers.... Редактирано 12 Януари, 2017 от orionbg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 12 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 12 Януари, 2017 Благодаря за отговора утре отивам да купя батерия и да действам. Иначе лаптопа ми е 5-ти поред и за пръв път съм доволен, много здрав и голямо животно. Republic Of Gamers няма нищо общо с GW .... като качество Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
g.genov Отговорено 12 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 12 Януари, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dr_ivo Отговорено 12 Януари, 2017 Share Отговорено 12 Януари, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Да колега това е отворчето. Аз смених батерията преди месец. Точно това е модела както е написал колегата orionbg. Като го отваряш запомни как е поставена батерията за да не обърнеш полюсите. Не е сложно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 13 Януари, 2017 Share Отговорено 13 Януари, 2017 pредполагам за това процепче на снимката говориш? Същото! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts