Jump to content

emil

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от emil

  1. Благодаря. Ние чакахме 2 седмици за да мине срока, в който можем да се откажем от договора за лизинг и след това получихме колата. Дневните светлини са само за N1 варианта - този, с който може да се ползва данъчен кредит. Заплаща се допълнително 192 лв. за една решетка която разделя пътниците от багажника и автомобила по талон се води товарен. Това за сега се отрази на по-скъпата с около 40 лв. гражданска отговорност. А опцията за bluethoot-a я видях в офертата, която ни разпечата дилъра. Има два варианта - единия е само за разговори през аудиосистемата и струва 350 лв., а втория е за стерео streaming от телефона към аудиосистемата (т.е. за слушане на музика без кабел) и е 500 лв. Тези опции ги няма в сайта им, но казаха че не е проблем да се монтират в последствие. Така, че ако държиш на това могат да ти го монтират след като вземеш колата.
  2. Благодаря Както казах, автомобилът ще се използва основно от съпругата ми. Изборът на цветовете си беше неин. На една от снимките се вижда оранжевият ароматизатор, който също беше съобразен с цветовата схема, а не с аромата му. Определено двамата с дъщерята ще си имаме проблеми с опазването на тапицерията, но открихме къде са циповете за свалянето ѝ - така, че може би почистването няма да е толкова трудно. Аз помогнах само с настояването за дневните светлини. Исках и онази bluethoot джаджа, с която с телефона се говори през аудиосистемата, но не ме огря. Както се оказа съм бил некоректен. След поста на gwfan разбрах защо ми липсва нещо в този ярис (не са били само броя на вратите). Затова махнах ненужните снимки. Иначе за красотата на Волекса и отвън и отвътре няма какво да говорим - още повече, че вече съм пристрастен. Благодаря за уточнението. Махнах сравнението.
  3. От вчера съпругата ми също е горд собственик на Voleex C10. Пиша в темата на poroinik защото двете коли имат доста общо. Затова ще кача малко снимки тук. Общото разбира се е модела и цвета . Разликата е в цвета на тапицерията - светъл, и наличието на дневни светлини (защото взехме N1 модификацията заради наличната комбинация от цвят, тапицерия и дневни светлини). Оборудван е с газова уредба. Разход няма да следя защото автомобилът ще се използва основно от съпругата ми, а тя е с много малко стаж и дълго време не е шофирала. Така, че се предполага висок разход в началото. Благодарение на този форум (благодаря за което ) стигнах предварително до извода, че е добре да има дневни светлини заради автоматичното намаляване на осветлението на таблото при включване на фаровете. Което е малко неудобно през деня. С дневните светлини този проблем го няма. Предполагам, че удачен вариант е и да включат в стандартното оборудване опцията за ръчно регулиране на силата на осветеност на таблото, която я има описана в ръководството. Сега на мястото на този регулатор е сложен бутонът за превключване газ/бензин. Другото общо с колата на porolink е снимката с червен ярис (на съседите) Edit: gwfan ме светна, че яриса бил стария модел... толкова са ми познанията. Махнах снимките защото са безсмислени. От споменатите проблеми в тази тема не съм срещнал нито един за 2та часа прекарани в колата - багажника се отваря и затваря меко, при превключване на скоростите няма затруднения (вкл. задна). За падане на акумулатора е рано да имам наблюдения. Автомобилът е перфектен за нуждите ни и много ни харесва. На мен лично ми липсва RDS в радиото, както и термометър за външната температура (ръчния климатик го преглъщам). Може би трябва да отбележа, че другата ни кола е 20 годишен VW Passat GT 16V (10 години търкалян от мен, близо 200К км.), който е с все още работещи климаторник и ел. стъкла, но иначе вече всячески се опитва да ме изостави (но аз не го оставям). Та мога да кажа, че има разлика между автоматичен и ръчен климатик, но ако имаше термометър за външната температура сигурно нямаше и да забележа толкова разликата. Дано не съм прекалил със снимките.
×
×
  • Създай нов...