Jump to content

lab_man

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от lab_man

  1. Снощи видях, че и моята крушка е изгоряла. Днес хвърлих едно око, ама то било голяма мъка. Стигнах до скобата и до тук. Още по - кофти е, че е лявата и е още по неудобно за смяна. Моята ръка не е китайски размер и ми е много несгодно. Като сте сменявали махали ли сте нещо акумулатор или т.н. или само както си е показано в книжката?

  2. Днес я карах само на бензин до работа. Първите 300 метра пак направи този номер на няколко пъти. После се оправи. Ще видя като се подобри времето дали ще има разлика(ако причината е влажност в датчика на педала). Засега единствения начин да не го прави това е да поработи 1-2 мин на празен ход (паля, оставям минута-две без да давам газ). Смирено моля волексите във форума да пробват следващите дни сутрин да палят и тръгват веднага - да видим дали при някой друг има подобно поведение... :)

     

    Стана ми любопитно и реших да пробвам. Колата не е палена от обяд, цял ден стои на едно нечовешко течение. Запалих, веднага тръгнах и нямаше никакъв проблем. Потегли си все едно е работила с часове без да спира.

  3. И аз както всички тук споделям същия проблем. И при мен се чудят от какво може да е. На този етап ми смениха компютъра и софта и проблема взе да се появява значително по рядко. Сега очаквам включване от страна на сервиза с намерено решение на проблема. Там казаха, че ще пишат до софиянци и като има някакво развитие по въпроса ще ми се обадят.

  4. Онази сутрин минах рано, рано по хладно да напълня бутилката. Имаше малко количество газ в нея и ми хвана 42 литра и малко отгоре. Винаги, когато имам възможност зареждам на Shell, но на тръгване от Бургас заредих от Eco - то, но нещо не ми хареса как се движеше колата.

  5. Привет! След изминати около 1300 км с новият софтуер искам да кажа, че значителни промени, спрямо стария не се наблюдават. Разхода си му е приличен, според това, колко натискаш педала и т.н. Единствено не успях да хвана колко точно побира сега бутилката, но тези дни ще я изпразня докрай и ще мина сутринта по хладно да е напълня. Също така ми направи впечатление, че колата " се лъже ", когато остане да свети само една чертичка от индикаторите. Карах си, превключи ми на бензин, след това ръчно го върнах на газ и изкарах поне още 30 км. След няколко дена ще пиша пак да кажа колко събира бутилката и какво е положението, когато остане малко гориво.

  6. Да ви кажа, преди няколко месеца бях при дилъра по други въпроси и с него говорихме, че се работи върху въпросният нов софтуер, при който ще бъде намалено оставащото количество ( въпросните 8 литра до сега ), така че предполагам, че точно така се е получило при мен. При първа възможност ще отида да донапълня бутилката до горе и ще пиша дали има някаква промяна в поведението.

  7. И мен не ме кефат, никак даже, НО на повечето панталони и къси гащи отзад на джоба има копче, кабза или там както се води и въпросното нещо е взело леко да протрива седалката, което никак не ме радва.

  8. Аз съм с Волекса, но имам същия проблем като твоя дето ти е правил по време на движение. Ходих един път преди време, изичстиха компютъра, смениха софтуера на газовата и уж всичко си беше добре, но след няколко дена пак започна да ми прави същия проблем. Другата седмица имам запазен час пак за сервиза.

  9. Лично на мен ми допадат и двата варианта..

     

    Имам трето предложение ( само предлагам ). Ако можех да го направя направо щях да ви го покажа, но уви.

     

    Фона на целият стикер да се раздели на две - 3/4 българското знаме и 1/4 китайското, отпред емблемата и надписите си остават по местата, а отдолу адреса на форума да е в краткият вариант.

  10. Здравейте и от мен! Мисля, че е крайно време да се представя - Тихомир Тодоров от Монтана, на 25 години. Работя като медицински лаборант в кръвен център и клинична лаборатория. Успоредно с работата карам и второ висше. Волекса е първата ми собствена кола, иначе до сега съм карал няколко класики като Вартбург и Застава  :D а преди Волекса "слязох" от Пасат II  комби.

  11. Най - накрая си намерих железни джанти за зимните гуми. Вярно е, че зимата мина, но важното е, че се намериха. Единствената разлика е в централния отвор, който е с 2 мм по - широк.

×
×
  • Създай нов...