Jump to content

kisolre

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от kisolre

  1. C20 като го гледах на изложението във Варна ми изглежда повече като C10 леко повдигнат, шибидах и релси на тавана. Не се загледах по-подробно но не забелязах нещо по-различно. И стоя шибидах тавана като че ли става по-дебел и като седна вътре главата ми опира в тавана (свалена седалка и нормално спусната назад облегалка).

  2. При мен вчера имаше такова угасване. Запалих, тръгнах веднага, спрях на светофар след 400 метра и като дойде ред да тръгвам - гледам свети лампатаза налягане на маслото и се усетих, че е угаснала колата. Запали си нормално и не е гаснала повече. Не беше много студено времето.

    Иначе това със странното мигане ми изглежда все едно е блокирал някъде датчика за ниво (защото показва само една черта) и за компютъра все едно няма газ. После както се вижда нормално си светват 4 черти.

  3. Вече има цени и очаквани дати. Всичките са обявени с Great Wall Leasing.

     

    Voleex C10: 15 990 лв / сега / увеличена с 1000 лв

    Steed 5: 26 990 лв / сега / :huh:

    Hover H5: 28 990 / 05.2013/???

    Hover H6: 36 990/ 08.2013

    Voleex C30: 20 290/ 05.2013

     

    За C20 нищо не пише.

  4. nmnikolov: В другата тема (за нефабричен бордкомпютър) писа че имаш ELM327 устройство и показва разхода на гориво когато колата е в движение. Може ли да провериш при ППХ показва ли разход 0 и кога точно почва подаването на гориво при падане на оборотите.

  5. ?!?!?!? нещо не схващам смешката Admin...

    Мога и на 10000 оборота да се пробвам и като гръмне мотора икономията ще е пълна (0 разход на гориво) :)

     

    Въпроса ми е по темата за икономията при ППХ (което забелязвам, че не съм уточнил в предния си пост).

     

    А иначе дали наистина има такава защита (по свръхобороти) също ми е интересно, но няма връзка с темата.

     

    А разработката на двигателя каква връзка има с написаното от мен въобще не успях да разбера.

  6. Някой знае ли точните обороти при който ECU-то спира да подава гориво за различните модели на GW? Конкретно за Voleex C10 ме интересува но мисля че и за другите модели ще е полезно да се знае.

  7. nmnikolov: при мен този куплунг е на обратно (от вътре на вън) и ELM-а може да се закачи отдолу и няма да пречи на жабката. А аз си поръчах едно http://cgi.ebay.com/...em=140843066314 и ми се струва че хич няма да пречи на нищо. Като дойде ще видим.

×
×
  • Създай нов...