Jump to content

garrett04bg

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от garrett04bg

  1. Колега пробвал съм със 17-ка, много ниска гума трябва и не стои както трябва. В момента съм с 16-ка гума 195/55/16 и стои много добре и елегантно. Взел съм ги от Мазда джантите а гумите чисто нови. Само с този размер гума се запазва стойността на километража, много добра возия и визия. Имам и 15-кики от Опел GSI, но мисля че 16-ка по-добре седи и ги продавам 15-ките.

    Качи снимки да ги видим ако имаш върможност.

  2. Здравейте,

     

    Аз съм собственика на сайта. Не си хабете още парите за подлакътника...не е добро решение, няколко месеца след ползване, винтовете изтърват тъй като поставката за Яриса е по широка и не уплътнява правилно. В момента работя по друго решение и в най-скоро време ще ви кажа дали е ок. Аз съм малко педант така че ще гледам да стане здраво и фабрично. Ако има нещо драскайте ми съобщение.

  3. Здравейте,

     

    Имах проблем с климатика при закупуване на автомобила, чуваше се доста силно тракане. Екипът на сервиза във Варна, бяха много адекватни и отзивчиви и веднага решиха проблема като смениха компресора. Към момента климатика охлажда перфектно. Проблемът (или дразненето) е че при включване при по-високи обороти (над 1500) се чува виене, което се усилва при покачване оборотите на колата. Начинът на управление се изменя доста. Колата става значително по-шумна, и при потегляне е трудно да се овладее съединителя за разлика от нормално тръгване без пуснат климатик. При скорост от около 130км/ч виенето е доста силно и дразнещо особено към 4000 оборота. Интересува ме вие имате ли подобни наблюдения или оплаквания? Има ли осезаема дразнеща разлика в звука при вас?

  4. Тук бих искал да вмъкна една лека забележка, при движение над 120Км, двигателя започва да шуми доста, а и когато го обсъдих с дилъра той също спомена че може още да се иска от шумоизолацията.Все пак това не е болка за умиране, за 150 лв можете да добавите допълнителна ( на частно) шумоизолация и проблема ще изчезне.

     

    Къде бих могъл да отида за шумоизолация и какво биха направили за тази цена колега?

  5. Колега ако не ти се дават пари за нови джанти,имам 15" 4Х100 от Тойота Ярис,които със сигурност стават на Волексчето,тъй като железните ги продадох на колега със Волекс.Ако проявиш интерес ще ти пратя снимка сподробности!

    Прати снимки да видя :)
  6. Здрасти, на английски е защото искам да рабера какво мислят хората в другите държави, пък и форума тук е достатъчно богат за да дупликирам съдържание. Интерсно ми е как се развива и продава модела извън България и дали хората в чужбина са на същото мнение като нас.

  7. Честито...моята дойде вчера.... :toothy12: Малко бях скиптичен тъй като предната ми кола беше e46, но днес цял ден карам и съм очарован и то много...страшна въшка :) тъй като с това се занимавам реших да пусна и сайт на който ще дискутирам мнения, препоръки и случки с колата. Ако някой има интерес може да го разгледа http://www.myvoleex.com

     

    Честито още веднъж!

    • Upvote 2
  8. Привет на всички,

     

    Другата седмица очаквам да пристигне малката злобарка c10 и имам доста планове за визията, тъй като ще е фирмен/рекламен автомобил. Искам да и сложа 17" джанти (ако е възможно). Някой запознат ли е с размер на джантите или модел от който мога да заимствам?

×
×
  • Създай нов...