Jump to content

viktorov

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About viktorov

 • Rank
  Newbie
 1. Привет, Съгласен съм до някъде с теб, но само донякъде. Карам Клио/Симбол и поддържам тезата си, че е кошница. Както знаем, Дачията използва същото шаси. Та основните проблеми са: 1. Отвратително окачване - особенно задното. Не е нормално да се счупи задната пружина на нов автомобил. Ако това стане в движение по магистралата... 2. Задни спирачки - да ти блокират задните колела - отлепва се феродото 3. Шумоизолация - под всякаква критика. Чува се и свистене от уплътненията на стъклата. Абе както и да е. Темата не е за Рено. Но както казвам на всичките си приятели - никога не купувайте подобен автомобил. Забравих да ви кажа, че автомобила ми е на 3 години и съм навъртял над 90 000 км.
 2. В интерес на истината очаквах малко по-приемливи цени. Примерно за С10 с тези параметри около 14000. Надявам се, че след като започне производството тук в БГ цената ще бъде малко по-ниска (за показания модел). Вноса винаги излиза по-скъп. За Дачията - нашите автомобили ще бъдат ОГРОМНА конкуренция не само в БГ, но и в ЕС. Да не говорим, че Дачията или Рено Симбол са кошници от класа!
 3. - До 30 юни в Италия китайската компания Great Wall предлага отстъпки до €4000 евро за пикапа Steed/Wingle и кросоувъра Hover 5 - Високопроходимият Great Wall Hover 5, който ще се произвежда от Литекс Моторс, има вариант с оборудване за нужди на полицията Източник: http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=2560%3B
 4. Четох някъде в дебрите на нета, че в момента в БГ се продават 2 от моделите на Великата стена. Някой знае ли къде?
 5. Не може да се отрече, че предницата в комбинация с тъмния цвят е страхотна!
 6. Чакам с нетърпение модела. На пръв прочит нямам никакви забележки по екстериора. Смело твърдя, че интериора е значителен + пред останалите бюджетни автомобили - визирам Dacia Logan и Renault Symbol. Ако има и наистина атрактивна цена и изгоден вътрешен лизинг - не бих се замислил и за секунда, а ще купя.
×
×
 • Create New...