Jump to content

kerekovski

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kerekovski

  1. Е точно това тук няма как да стане за съжаление. Видя се, че няма кой да монтира една кутийка на помпата и да предпази кабелите от външни фактори, та какво да говорим за такъв кожух на бутилката?
  2. Това с кожуха е грозно и нефункционално, но поне е защитено, няма луга, няма и кал да докопат кабелите, кранчетата и тръбичките. А на поста преди това с 3-те снимки с тороидалната бутилка искрено се зарадвах, така трябва да бъде направено според мен.
  3. Това определено е друго нещо, ама явно разните високопоставени гентлемени няма да го разберат. Имам предвид поста на колегата "Говедо". Иначе това, което е показал колегата SteeD, поне всичко му е защитено - и сондата и кабелите и тръбичките, нищо не виси незащитено, както на снимките от първия пост на темата. Сертифицирани били, ама с тея висящи кабели от сондата надали...
  4. Затова днес е на високо ниво, утре потъва с цялата компания, когато тя тръгне надолу, заради такива сериозни недоразумения и куп недоволни клиенти. Откровено казвам, загубиха ме като потенциален клиент заради отношението си. И не губят само мен, а много други, които им плащат заплатите, но за момента не се замислят за това. Важното е да вървят продажбите, да станат едни бързи и лесни пари в краткосрочен план, а какво ще е после, няма значение, както всяко едно нещо в България.
×
×
  • Създай нов...