Jump to content

TDI

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Карам:
    Audi B4 TDI

TDI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Пожелавам успех на всички, дано наистина да са хубави тия автомобили, което времето ще покаже. Продължавайте в същия дух!
  2. Мненията са си мнения, всеки си има..Така или иначе има един критерий - казва се автоборса - мобиле, карс.бг, което си изберете - като ги видите тия вашите новичките след 4-5 години за по две-три хиляди лева, дано да имат и толкова, ще говорим отново..За пример - стар фиат, рено, ситроен, киа, които далеч не са китайски, спрямо цената на дърт фолксваген. Добри или не, не знам, не им разбирам на тия коли, но си правя сметката, аз съм практичен човек.
  3. От вашата гледна точка сте напълно прави, всичко вече е относително откъм марки, фирми, детайли, части, сглобка и така нататък..Но все пак парите са си пари, а китайските марки трябва да се докажат тепърва, което изисква време, а VW са доказани отдавна на пазара, най-малкото което е, при тях не съществува определението "вечно твой". Така или иначе, сравнението според мене е напълно неудачно, по-скоро трябваше да сравнят пикапа с нещо нискобюджетно.
  4. Ще се опитам да обясня мнението си по темата със следния пример от живота - какво предпочитате да си купите - два чифта маратонки "рънърс" за по 40 лева, които ще ви спарват краката, ще пропускат вода и ще се избочат на втория месец, или един чифт "катерпилар" за 80 лева, които ще са практични, удобни, и ще изкарат 5 години. Същото е с това китайското, дето му забравих името, и "VW Amarok"..
×
×
  • Създай нов...