Jump to content

plamen74.72

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от plamen74.72

  1. Първият автомобил от завода в Ловеч е готов

    Той е тестов Great Wall Voleex C10.

    Photo.JPG

     

    Екипът от млади инженери на Литекс Моторс направи първия автомобил Great Wall в завода на компанията край гр. Ловеч. Беше произведен лек пътнически автомобил Voleex C10.

     

    С асемблирането на автомобила се стартира така нареченото пробно производство, чиято цел е тестване и синхронизиране на оборудването и поточните линии на предприятието, както и въвеждане на системата за качество на произвежданите автомобили.

     

    С пробното производство, служителите на завода допълнително ще усъвършенстват своите умения, казват от компанията.

     

    Тестването на инсталациите на завода ще продължи до края на годината, а самото производство трябва да стартира от началото на 2012 година, когато ще бъде открит и завода на компанията.

     

    Както вече знаете Литекс Моторс откри официално дилърската мрежа на автомобилната марка Great Wall за България, в която в момента се предлагат автомобили произведени в Китай.

     

    До края на годината се очаква дилърската мрежа на компанията да бъде разширена на 15 офиса в страната, а през 2012 г. – на 22.

     

    Повече инфо и снимки тук:

    http://www.automedia...icle_14752.html

    • Upvote 1
  2. Voleex C20EV ще е електричарката ... за нея не съм сигурен че ще се прави в България ама ще поживеем и ше видим

    Има ли някьде снимки на този модел C20EV? И кьде мога да прочета по-подробно инфо за тези EV модели?

  3. Знам какво пише тук вьв форума! Инфото случайно го видях и за това попитах, понеже и дата на публикацията му не видах, а ми направи впечатление единия модел дето прилича на тойота (много симпатичен е) и за това пуснах темата!

  4. Току що пробвах с Live CD/DVD и проблема го няма!

    Явно нещо е станало при мен, че от инсталирана ОС не иска да пише "ъ", а от живия диск няма проблеми!

     

    Edit: Преинсталирах системата и пак от инсталирана ОС не иска да се изпише това "ъ" (все трябва с копи/пейст да го пиша)!

    Забелязах това и в друг форум "Хардуер.Бг" и то след ъпдейт на форума (какъвто и тук имаше)!

  5. Здравейта - казвам се Пламен Николов от Тетевен. Работа във фабрика за щори "KAMAX", на 37 съм, и съм завършил сградостроителното училище, но съм работил като дърводелец около 10-тина години, а от 4 години работя във фабриката за щори! Мисля, че е редно да спомена и какъв автомобил карам - сега съм с Голф-3, но преди съм имал - като се почне от 1989-та гоина ЗАЗ 968, след него Москвич 408, след това Опел Корса и Форд Фиеста, и от 3 години съм с Голфа! Винаги съм харесвал автомобилите и с радост следя развитието на този нов проект край Ловеч! Всъщност имам и роднини в Ловеч, но това е друга тема! Поздрави!

  6. Блаузъра ми е Опера 11,50 но и с Мозила 5 е същото?!

    Кирилицата е БДС, а ОС е Българската дистрибуция УСУ 7 Десктоп х64 базирана на Убунту

    И да само тук се получава този проблем и до сега съм ползвал само бърз отговор, но и при "отговор" е същото?!

  7. Сега забелязах, че колкото и да се опитвам да натисна "ъ" не става в този форум, на всякъде другаде си бачка (сега успях да го напиша с копи / пейст)

     

    п.с.Редактирах и предния си пост по същия начин, а и забелязах, че при натискане на бутона с буква "ъ" се включва опцията за удебеляване на шрифта!

  8. Всички модели са хубави! Мисля, че всеки би прочел Voleex по различен начин и не е от толкова голямо значение! Принципно две ЕЕ се прочитат като И но зависи от самата дума!

    А за моделите този ми харесва най-много (мисля, че е като черният, но с друга решетка):

     

    post-1436-0-24993500-1312023849_thumb.jpeg

×
×
  • Създай нов...