kaliniliev88 Публикувано 3 Ноември, 2014 Share Публикувано 3 Ноември, 2014 Привет на всички.Нов сам във форума, до другата седмица се надявам да сам горд собственик на HOVER SUV. Интересува ме къде да отида да сменя ролки,ремъци,масла.И каква цена да очаквам за Частите и за работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 3 Ноември, 2014 Share Отговорено 3 Ноември, 2014 Привет и на теб,и добре дошъл сред нас.Най-вероятно и твоя джип ще е с двигател Мицубиши 4G64,който е един от най-добрите от доста години насам.Двигателя побира към 5л масло 10W40-марка по твой избор,за ремъците и ролките ще ти струват към 150лв комплекта поне така ги проверих в Ауто + за труда всичко зависи от майстора.Преди време се обаждах в Мит Вас-представител на Great Wall и там ми казаха по-спомен към 300лв за части и труд ако не греша и с гаранция.Иначе части можеш да си вземеш от всеки магазин където се продават части за Мицубиши.Надявам се скоро да се представиш в форума и да пуснеш някоя друга снимка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evgeni Stoimenoff Отговорено 4 Ноември, 2014 Share Отговорено 4 Ноември, 2014 Niki-25 ще ти даде и един важен списък с номера на резервни части,който ще ти е полезен ако вземеш джипката .Успех ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts