Jump to content

Great Wall в Топ 10 по продажби у нас


bobonikolov
 Share

Recommended Posts

Данните за продажби на нови автомобили у нас за първите девет месеца на 2012 г. показват забележителни резултати за моделите Great Wall на българският автомобилен производител Литекс Моторс. По тези показатели марката в страната е в Топ 10, само за период от 1 година от официалния старт на продажбите на автомобилите в България.

 

Представянето по отделни модели на родните автомобили Great Wall също е впечатляващо: пикапът Steed 5 продължава да бъде безспорен лидер и най-продавания лекотоварен автомобил у нас; Hover H5 заема трета позиция в SUV сегмента; Voleex C10 подобрява представянето си от предходния месец сред компактните пътнически автомобили и вече е на четвърта позиция по продажби.

 

Интересът към автомобилите у нас продължава да расте, включително и на съседните на България пазари. Всички модели Great Wall на Литекс Моторс са с най-доброто съотношение цена / качество на пазара, предлагат се с богато базово оборудване и 5 години пълна гаранция. Марката разполага с национална дилърска мрежа със сервизни центрове в големите градове в страната с над 17 представителства.

Източник greatwall.bg

Това са много добри новини!До колкото си спомням в класа на Волекс на 4-та позиция беше прословутата Дачия Сандеро.Разликата беше нещо от сорта на 0,6 процента и аз още преди месеци предвидих, че Сандерото ще бъде изместено от Волекса въпреки, че преди месеци пуснаха промоция за лизинг за 99 лева на месец.А със Стийда направо избиха рибата.Сега ги гледам Дачия се опитват да печелят пазар с Дъстър като са обявили най-евтината версия за 20 590 лева с ДДС, което е другият плюс от включването на Грейт Уол в продажбите на коли у нас-накараха другите производители или да свалят сериозно цените си или да пуснат по-евтини модели.

А ето и малко суха статистика:

Класиране по продажби в клас Лекотоварни автомобили:

b299e842858d7bdc744cbe4f912ef80b.jpg

 

 

e848874817497afbeb7bbc18bb71bd12.jpg

А в аутобилд.бг пише следното:

Успешно бе участието на българския автомобилен производител на салона в Пловдив тази година. В рамките на изложението „Литекс Моторс“ реализира 10 продажби, 5 от които на модела Voleex C10 и 5 на изключително успешния пикап Steed 5. Компанията успя да договори и близо 50 коли от своята гама, които се очаква скоро да бъдат предадени на своите притежатели.

Не по-малък беше интересът и към премиерните модели Great Wall - Voleex C20R, Voleex C30 и Hover H6. Очаква се новите модели да бъдат представени на пазара в началото на следващата година, като паралелно с това се планира и тяхното производство в модерния завод на Литекс Моторс край Ловеч. Всички автомобили на компанията се предлагат с богато базово оборудване, 5 години пълна гаранция и възможност за данъчен кредит.

„Литекс Моторс“ получи и специалната почетна наградата на международния технически панаир Пловдив – тази за „Най-добър дизайн на щанд“.

Edited by bobonikolov
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...