silver87 Публикувано 6 Септември, 2012 Share Публикувано 6 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте на всички! И аз да се похваля като нов и горд собственик на сладката количка :hello2: Много съм доволен от обслужването на "Митвас", за което съм им признателен. Отговориха на всички въпроси и изпълника всички мои изисквания. Браво! :icon_bounce: И така, сега да споделя малко за първите си впечатления. Взех си колата в понеделник и до днес имам вече изминати малко повече от 150км с нея. Не слизам от нея и ме радва все повече с всеки изминат километър. Напълних резервоара до горе и сега съвсем спокойно се наслаждавам на шофирането. Нямам никакви забележки или оплаквания-нищо не тропа и не скърца, климатика и музиката са на 6. В момента съм атракция навсякъде и е много приятно като я заглеждат постоянно. Повече впечатления ще дам като изляза от София другата седмица малко на извънградско. Ето и първата фото сесия от понеделник. Редактирано 21 Септември, 2012 от silver87 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko Отговорено 6 Септември, 2012 Share Отговорено 6 Септември, 2012 Честито, много безаварийни киломтри с новата придобивка!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
elpix Отговорено 6 Септември, 2012 Share Отговорено 6 Септември, 2012 Честито да си я караш със здраве. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 7 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 7 Септември, 2012 Благодаря за пожеланията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
regoslav Отговорено 26 Септември, 2012 Share Отговорено 26 Септември, 2012 Честито и безаварийно! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 27 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 27 Септември, 2012 Благодаря колега, подобно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zenginus Отговорено 23 Ноември, 2012 Share Отговорено 23 Ноември, 2012 Това е цвета, това е решетката. Красавица! Честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 25 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 25 Ноември, 2012 Това е цвета, това е решетката. Красавица! Честито! И аз така мисля! Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 26 Ноември, 2012 Share Отговорено 26 Ноември, 2012 На мен с решетката ми прилича на малко зверче колата, много ме кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
silver87 Отговорено 26 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 26 Ноември, 2012 На мен с решетката ми прилича на малко зверче колата, много ме кефи Едно от многото неща заради които ме кефи, има и още много плюсове, които ме радват с всеки изминат километър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts