Ванката Публикувано 3 Август, 2012 Share Публикувано 3 Август, 2012 На 27.07.2012 около 16 часа видях, черен Great Wall CoolBear в София на бул. Константин Величков с временни номера. Предполагам че е индивидуален внос от частно лице. Дали го видял и някои друг? Ето примерна снимка, защото не успях да го снимам: http://www.chinacarfans.com/tag/great-wall-coolbear/ http://www.google.bg/search?q=great+wall+coolbear&hl=bg&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XJ0bUIyEAYXT4QTimIHADQ&ved=0CDkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=709 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido_cv Отговорено 5 Август, 2012 Share Отговорено 5 Август, 2012 Това е единствения в бг.Служебен е на литекс моторс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 5 Август, 2012 Автор Share Отговорено 5 Август, 2012 (Редактирано) Ще е хубаво да го видим на живо. Знам че няма да се продава за сега, но ми е интересно да го разгледам Гледал съм филми в youtube на руснаци с тест драйв и казват много плюсове и минуси. Дано го покажат на някое изложение или сбирка. Редактирано 5 Август, 2012 от Говедо Освен ако наистина са повръщали - тогава може и да е тест драйф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ванката Отговорено 6 Август, 2012 Автор Share Отговорено 6 Август, 2012 (Редактирано) Ето един обективен преглед за колата: Редактирано 6 Август, 2012 от leomm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZealoT Отговорено 7 Август, 2012 Share Отговорено 7 Август, 2012 Количката определено ми допада, а и името особено й подхожда)) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
micodelija Отговорено 13 Август, 2012 Share Отговорено 13 Август, 2012 this car have comfor like mercedes e class! amazing and nice to drive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
micodelija Отговорено 13 Август, 2012 Share Отговорено 13 Август, 2012 here is two samples from italy 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 8 Октомври, 2012 Share Отговорено 8 Октомври, 2012 смятам, че сте се объркали с модела Cowry/V80, тъй като поне доколкото знам, няма Куулбеър в България, но едно Каури има, и то точно черно с временни номера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts