bobonikolov Публикувано 3 Юни, 2012 Share Публикувано 3 Юни, 2012 Моделната гама на Great Wall с представителен щанд за периода на изложението Автомобилите Great Wall ще бъдат представени на започващото днес в Интер Експо Център в София автомобилно шоу по повод 10-годишнината на сп. Auto Bild България. Литекс Моторс и Great Wall са основен спонсор на събитието, което ще продължи до 4 юни. Компанията осигурява и голямата награда за един от посетителите на шоуто - чисто нов автомобил Great Wall Voleex. Българските автомобили са разположени в зала 3 на изложбения център. Посетителите на шоуто могат да се запознаят с характеристиките на моделите Great Wall Voleex C10, Hover H5 и Steed 5. Агенция Speed-Press Бях на автоизложението и видях експонатите на Грейт Уол.Впечатление ми направи това,че все още Ховър присъства в каталога на компанията за продажби.За съжаление нямах възможността да попитам някой от Литекс Моторс дали ще сглобяват в завода или все още имат останали внесени бройки и за това този модел все още се предлага.Иначе колите ми направиха много добро впечатление относно качество на материалите и сглобка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 3 Юни, 2012 Share Отговорено 3 Юни, 2012 (Редактирано) Има писано по твоя въпрос много! Не - няма да се сглобава Н5-цата у нас. А доколкото си спомням фитибалди бе питал дали ще се внасят още бройки и отговора бе НЕ. В бг засега се сглобява само волекс Ц10. На по-късен етап ще се сглобяват Волекс - Ц30, Х6-цата и стиййд, но засега е само волекс ц10! Редактирано 3 Юни, 2012 от gwfan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts