V Petrov Публикувано 1 Октомври, 2020 Share Публикувано 1 Октомври, 2020 Здравейте колеги, Някой да има инфо, за цена на този вид помпа на съединителя и от къде мога да взема? Hover H3 Има ли някой, който да е сменял подобна? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 1 Октомври, 2020 Share Отговорено 1 Октомври, 2020 Japanparts 55лв. Така и така ще залягаш виж това гумено уплътнение на къв хал е и го смени. Негонот магазин за руски авточасти от лада 5/8лв по спомен. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V Petrov Отговорено 5 Октомври, 2020 Автор Share Отговорено 5 Октомври, 2020 Ще пробвам мерси ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan T Отговорено 5 Октомври, 2020 Share Отговорено 5 Октомври, 2020 Колега номера на Mitsubishi часта е MD 737189,а заменяема можеш да си поръчаш по твой избор.Колегата Nork правилно те е упътил да си смениш и маншона от Лада 05/07.Да са живи и здрави братушките от руските форуми/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V Petrov Отговорено 7 Октомври, 2020 Автор Share Отговорено 7 Октомври, 2020 Ooooo неремено ще видя още днес, благодаря много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 8 Октомври, 2020 Share Отговорено 8 Октомври, 2020 На 5.10.2020 г. at 22:08, Ivan T написа: Колега номера на Mitsubishi часта е MD 737189,а заменяема можеш да си поръчаш по твой избор.Колегата Nork правилно те е упътил да си смениш и маншона от Лада 05/07.Да са живи и здрави братушките от руските форуми/ Колега би ли казал къде на 05/07 седи този маншон, за да знам какъв да взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
V Petrov Отговорено 19 Октомври, 2020 Автор Share Отговорено 19 Октомври, 2020 Ето колеги новата помпа е вече в мен. От сервиза Great Wall в Плевен. Цена 100 лв. На Мицубиши от друг магазин цената, която ми дадоха е 400 лв. Дано ви помогне в бъдеще, а дано не ви се налага. Само напред и на трета 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts