orionbg Публикувано 6 Януари, 2017 Share Публикувано 6 Януари, 2017 Колеги помагайте! Закупих си аз една чудна навигация за возилото. Модел специално за Ховър Н6 и си влиза на мястото на оригиналната. Само че.... Като всичко китайско... излагацията е пълна... След едночасова борба (много здрави тия щипки бе) разгиле демонтирах оригиналната (само незнам с какво са завивали двата болата отдолу на мултимедията! 80см отверка ми трябваше за да тръгнат) Изкарах си аз кабелчетата, навързах си чинно всичко и врътнах на контакт. Чудно! Работи казах си и се наслаждавах да буут скрийна с Андроидчето. Зареди прилично бързо и реших да пробвам едно по едно нещата за да е сигурно, че всичко е накачено кадето трябва... И Оооо УЖАС!! Камерата за задно виждане Not Connected.... Лявата половина на волана контролите никакви ги няма... USB порта в жабката и той хванал гората.... След много псувни по адрес на китайският инженерен гений започнах да оглеждам конекторите.... Мдаааа.... "Гениите" объркли пинаут-а на ISO буксата и по-конкретно секция "C" Имали някой който може да ми даде диаграма на конектора (колега Boyko23 към тебе гледам ) че да си ги навържа както трябва нещата... След 15 години работа в сервиз за компютри би трябвало да се оправя Иначе самата навигацийка е доста симпатична и работи приемливо бързо. Реално е по-нова версия на тази, която Литекс предлагат като опция. Android 5.1 Quad-Core CPU 1GB RAM 16GB ROM DVD/CD/MP3/DivX WiFi, GPS, 3G Ready Само един път да тръгне всичко и ще съм спокоен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 10 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 10 Януари, 2017 Е хайде де.... Толкова ли няма някой, който да може да помогне? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki.A. Отговорено 11 Януари, 2017 Share Отговорено 11 Януари, 2017 Здравей, не знам дали ще мога да ти помогна понеже не съм виждал буксата на Н6, ако е същата като на Н5 ще мога. По принцип цветовете на кабелите трябва да са стандартни на всички коли. За USB-то ако си с такава мултимедия с каквато предполагам, трябва да имаш преход в комплекта които се включва и пъха в USB порта на мултимедията. Но това са само предположения, ако можеш прати снимка на медията която си взел за да можа да се ориентирам. Ако бутоните на волана работят половината ,другите би трябвало само да ги обучиш от мултимедията. Понеже са на един кабел. Но това пак на Н5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 12 Януари, 2017 Автор Share Отговорено 12 Януари, 2017 Благодаря колега, но при мен са малко по-други куплунгите. Аз ходих вчера до Литекс Моторс Пловдив и хората ми обясниха най подробно какво къде и как да направя. Само времето да се пооправи и ще го преборя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts