batjok Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Здравейте колеги , някой сменял ли е кормилните накрайници на great wall hover cuv 2008 г. Предстои ми смяна на вътрешен и външен накрайник. Някой може ли да ми каже каталожен номер /аналог на оригинала/ на вътрешния и външния накрайник.Предварително благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 frontera B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergi Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 (edited) Ето цени на части от "Евросервиз Тандер" в тях има и преден ляв къс накрайник.Той е най долния от списъка.Не знам дали този номенклатурен номер може да помогне нещо. Edited July 7, 2017 by sergi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergi Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Вчера майстора ми ги смени частите,оказа се че тези номенклатурни номера който са дадени са написани и на старите части.И частите които ми дадоха от "Евросервиз Тандер" стават за този модел.Единствено накрайника е малко по къс от стария,но все пак стана.За съжаление с тези ограничения за снимки не мога да кача да ги видят колегите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts