batjok Публикувано 26 Май, 2016 Share Публикувано 26 Май, 2016 Здравейте колеги , някой сменял ли е кормилните накрайници на great wall hover cuv 2008 г. Предстои ми смяна на вътрешен и външен накрайник. Някой може ли да ми каже каталожен номер /аналог на оригинала/ на вътрешния и външния накрайник.Предварително благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor Отговорено 18 Октомври, 2016 Share Отговорено 18 Октомври, 2016 frontera B Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sergi Отговорено 7 Юли, 2017 Share Отговорено 7 Юли, 2017 (Редактирано) Ето цени на части от "Евросервиз Тандер" в тях има и преден ляв къс накрайник.Той е най долния от списъка.Не знам дали този номенклатурен номер може да помогне нещо. Редактирано 7 Юли, 2017 от sergi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sergi Отговорено 8 Юли, 2017 Share Отговорено 8 Юли, 2017 Вчера майстора ми ги смени частите,оказа се че тези номенклатурни номера който са дадени са написани и на старите части.И частите които ми дадоха от "Евросервиз Тандер" стават за този модел.Единствено накрайника е малко по къс от стария,но все пак стана.За съжаление с тези ограничения за снимки не мога да кача да ги видят колегите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts