Jump to content

numan

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от numan

  1. Здравей,

    ако вече не е късно и от мен една препоръка. Грейт Ауто (Ботевградско), не са оферта щом за теб е важно гаранционно обсулжване от сервиз.

    1 Липса на транспорт до сервиза.

    2 Отне им 4 дни да ми поставят газова бутилка

    3 Липсва статистика кога за какво е бил автомобила при тях

    4 След диагностика на датчика за фаровете и чистачките, ми оставиха капачката да пада докато дойде новата част

    5 Няма къде да седнеш, ако ти се наложи да изчакаш нещо дребно

    Относно Митвас:

    1 Сервиз с опит, не само с марката Great Wall

    2 Добра статистика за всеки автомобил

    3 Добра чакалня с интернет и може да виждаш какво се случва с автомобила ти

    4 Има градски транспортр до сервиза

    Моя автомобил съм го взел от Литекс моторс и съм ного доволен, когато съм имал проблем винаги са съдействали за бързото му решаване.

    Дано съм бил полезен.

    Ами там работят хлапета. За колко искаш да_ти_я сложат.ано да нямаш проблеми, защото аз си патих много от ГРЕЙТ АУТО.

  2. Здравейте :)

     

    От скоростната кутия на новия ми Hover се разнася странен звук - при потегляне на 1-ва, после на втора и донякъде на 3-та предавка, както и при отнемане на газта - мелодично виене, наподобяващо камион или позабравената песен на Москвич :)

     

    Намерих дълго обсъждане на проблема в тази тема (на руски):

    http://www.hover-clu...opic1941s0.html

     

    Този звук никак не отива на иначе прекрасния автомобил. Мнението на сервиза е, че за тази скоростна кутия е нормално. Но според мен не би трябвало да е, защото е признак за повишено триене и при всички случаи трябва да се разгледа внимателно. Възможно е да не даде дефект в гаранционния срок, но да ни го "върне" след това. Освен това, разваля имиджа на хубавия джип ;)

     

    Има ли такъв проблем при вас?

    Виенето го има и при мен, вече съм на 50 000км., (служебна е). Ходих в ГРЕЙТ АУТО, стоя 1 седмица там колата и нищо не е направено по нея.ило е нормално, но аз не смятам така. Сега ще ходя в МИТВАС там са с по-компетентен сервиз с минало. Да видим там какво ще кажат.

  3.  

     

    Бих искал да разбера това което казваш, видял ли си го, преживял ли си го или си разбрал от 'някъде', защото не личи от твоето изказване? Аз съм един от първите клиенти на ГРЕЙТ АУТО и досега да чукна на дърво съм много доволен от обслужването в сервиза. Излючително любезни и компетентни. Това, че работи младо момче е много похвално, невиждам нищо лошо.

    Ами бъди нахален като мен и погледни в сервиза с какво боравят и как боравят._Особено от приемчиците, единият от които, доколкото аз разбрах си няма хабер от коли. По-нисичкият, за него става въпрос.а, патил съм си доста от тях и затова го пиша.чат се на вашите коли.

  4. Ами как няма да не е спъната, двигателя е 120кс а не136кс както е наредено на дилърите да казват. Аз бях разочарован когато го чух от вътрешен човек в ГРЕЙТ АУТО. Това е самата истина место 136кс имаме 120 затова е и тромав Ховъра. Още нещо - тази газова знаете ли че гори и бензин когато се напъне повечко? Това никой не беше ми го казал.

  5. Този дилър на ГРЕЙТ АУТО на Ботевградско шосе е в полето. Работещите там са подбрани от улицата. В сервиза мисля че има само двама, едното момче е на 18г.. И това ми било оторизиран сервиз. Въртят цялата работа. Без да искам отидох отзад в сервиза, просто втори път няма да стъпя там. Никакви условия! Иначе отпред шорума е супер но отзад е мизерия. Вече съм в МИТВАС в Дружба.

  6. Този дилър на ГРЕЙТ АУТО на Ботевградско шосе е пълна трагедия. В полето дилър... И там няма и един компетентен доколкото разбрах. Доста си патих от тях. В сервиза работят две момчета на по 18г. и се учат на нашите коли. По-нататък ще пиша за моята случка. Вече си ходя в МИТВАС в Дружба, те поне се доказали. Доколкото съм запознат ГРЕЙТ АУТО подготвяха и колите на ЛИТЕКС за продан, но явно не са доволни от ГРЕЙТ АУТО и сега сами си подготвят колите в Пловдив, където и имат сервиз ЛИТЕХ МОТОРС. Сами си направете извод колко ги бива сервиза на Ботевградско шосе. Сервиз с двама души.

×
×
  • Създай нов...