Jump to content

kerekovski

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от kerekovski

  1. След като бутилките се монтират под колата за мен по-правилно е да бъдат направени по този начин:

    post-668-0-63610800-1330101808_thumb.jpgpost-668-0-58595100-1330101815_thumb.jpg

    1. Бутилките са по-малки и влизат м/у гредите на шасито.

    2. Облечени са в "предпазен костюм"

    Е точно това тук няма как да стане за съжаление. Видя се, че няма кой да монтира една кутийка на помпата и да предпази кабелите от външни фактори, та какво да говорим за такъв кожух на бутилката?

  2. Това с кожуха е грозно и нефункционално, но поне е защитено, няма луга, няма и кал да докопат кабелите, кранчетата и тръбичките. А на поста преди това с 3-те снимки с тороидалната бутилка искрено се зарадвах, така трябва да бъде направено според мен.

  3. Това определено е друго нещо, ама явно разните високопоставени гентлемени няма да го разберат. Имам предвид поста на колегата "Говедо". Иначе това, което е показал колегата SteeD, поне всичко му е защитено - и сондата и кабелите и тръбичките, нищо не виси незащитено, както на снимките от първия пост на темата. Сертифицирани били, ама с тея висящи кабели от сондата надали...

  4. Отговора на този служител на високо равнище е много смущаващ и жалък, не може служител на по високо йерархично ниво да отговаря по този начин, особено когато компанията е толкова не-позната на нашият пазар и като цяло, би трябвало всяко едно нещо което не се хареса на клиентите да бъде преразгледано, чудя се каква политика водят особено от маркетинг отдела, ако някой може да се свърже с някой по висше стоящ в компанията нека го направи, и го запознае с проблема, то е ясно че в България все още няма качестено ръководство, и дори този господин който се представя за шеф на този сектор за газовите уредби да е отговорил, съм убеден че не е запознал ръководството с дадения проблем. Моля нека Администратора на форума, не остави този казус,. защото ще е жалко за сегашните собственици, а също така и за бъдещите които едва ли биха си го закупили. Също така апелирам всеки един получил такава газова бутилка, да притеснява максимално дилъра, защото и те трябва да се свържат с ръководството и също да констатират че тази газова уредба е неприемлива от страна на клиентите.

    Затова днес е на високо ниво, утре потъва с цялата компания, когато тя тръгне надолу, заради такива сериозни недоразумения и куп недоволни клиенти. Откровено казвам, загубиха ме като потенциален клиент заради отношението си. И не губят само мен, а много други, които им плащат заплатите, но за момента не се замислят за това. Важното е да вървят продажбите, да станат едни бързи и лесни пари в краткосрочен план, а какво ще е после, няма значение, както всяко едно нещо в България.

×
×
  • Създай нов...