Jump to content

bobson71

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bobson71

  1. Привет, колеги относно разхода на гориво, за година и половина и 21 хил.км. за 2,0TCI , градско 8 - 9.5,  извънградско 7 - 8 л/100км изчислено при зареждане докато пистолета изключи. Използвам само  от скъпата нафта. Борд компютъра показва разход около 0,4 - 0,6 по-ниско на извънградско и с около 1,0 по-ниско на градско, имам чувството, че на градско компютъра не отчита правилно когато автомобила е в покой и двигателя работи.. Това е при относително спокойно каране. Относно мощността при по-големи наклони, за съжаление трябва да се премине на по-ниска предавка и тогава си дърпа прилично. Малко дразнещо е по път  с остри завои и големи наклони, че трябва сменяш предавките постоянно.

  2.  

    Друго , което не ми хареса - реших напоследък да сменя радиото с песни от телефона. Оказва се, че няма никакъв проблем плейването , само че не ми излиза плейлист на екрана. Сменям си песните от волана, но не виждам следваща, предишна и т.н. . Дали при всички е така? ( става въпрос за плейване през блутуут )

     и при мен не излиза плейлиста

  3. Привет колеги, като гледам снимките на g.genov в другата тема "впечатления от Н6" 4х4 явно работи :), и според "тестовете" които направих с мойта H6 тези дни, определено си работи системата, но за съжаление не можем да очакваме чудеса от нея. Що се отнася до катеренето на тротоари имах същият проблем и с Киа Спортидж , въпреки че там имаше и бутон за 50 - 50% блокировка на преден-заден мост, който значително подобряваше проходимоста.

  4. Привет, колеги

    Някой беше споменал, че си е поръчал гумени стелки за H6.

    Може ли да дадете повече подробности дали отпред на шофьорското място прилягат добре и дали не се изместват лесно.

    Благодаря Ви предварително.

×
×
  • Създай нов...